ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΡΑΓΜΑ ΚΟΥΡΡΗ: Τραγική η κατάσταση –‘Μα, αυτοί οι 1.500 ψαράδες πού πάνε και αφοδεύουν;’ –VIDEO

ΦΡΑΓΜΑ ΚΟΥΡΡΗ: Τραγική η κατάσταση –‘Μα, αυτοί οι 1.500 ψαράδες πού πάνε και αφοδεύουν;’ –VIDEO

Εικόνες που προκαλούν αηδία προβλήθηκαν σε ενημερωτική εκπομπή (Alpha – Ενημέρωση) την Τρίτη (19/11).

Πέραν από το γεγονός ότι συναντάς σκουπίδια που δεν μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε, υπάρχει ακόμα και τουαλέτα στην κοίτη του φράγματος.

Μάλιστα, ο κοινοτάρχης Άλασσας, Αιμίλιος Ττοφαλής, δήλωσε στην κάμερα του Alpha ότι οι εκατοντάδες ψαράδες που επισκέπτονται το φράγμα, αφοδεύουν εντός του φράγματος.

«Μα, αυτοί οι 1.000 - 1.500 ψαράδες που πάνε και αφοδεύουν. Δεν είναι μέσα στο φράγμα που πάνε και αφοδεύουν;» είπε ο κ. Ττοφαλής.

«Κάθε ηλίθιος, γαίδούρι…»
Πάντως, το ρεπορτάζ ανέδειξε και την ασυνεννοησία μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών. Ενώ ο κ. Ττοφαλής αναφερόμενος στις προσπάθειες της κοινότητάς του να καθαρίσει το φράγμα, δήλωνε πως την ευθύνη για την καθαριότητα έχει το Τμήμα Υδάτων, ο διευθυντής της εν λόγω υπηρεσίας απέρριψε κάτι τέτοιο.

Ο Δρ Χαράλαμπος Χατζηπάκκος, είπε συγκεκριμένα: «Δεν πάει το τμήμα αναπτύξεως υδάτων. Αρμόδιοι και υπεύθυνοι κατά νόμον, με γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα, είναι η τοπική αυτοδιοίκηση. Αν κάποιος περιμένει ότι το Τμήμα Υδάτων θα έχει έναν στρατό από υπαλλήλους με 5-6 φορτηγά, με έναν εκσκαφέα και να γυρίζει τα αργάκια και τους ποταμούς της Κύπρου να μαζεύει τα σκουπίδια που κάθε ηλίθιος, γαϊδούρι επέταξε, νομίζω πρέπει να το ξεχάσετε».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top