ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για Ποδοσφαιριστές/ιες

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για Ποδοσφαιριστές/ιες

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ανακοινώνει την έναρξη, για δεύτερη διαδοχική σαιζόν, του προγράμματος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών για Ποδοσφαιριστές και Ποδοσφαιρίστριες.

Με την ευγενική χορηγία της STOIXIMAN, ο ΠΑ.Σ.Π. δίνει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες να καταρτιστούν, αποκτώντας αναγνωρισμένο δίπλωμα Πρώτου Βοηθού εντελώς δωρεάν.

Σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να υπάρχουν σε κάθε προπόνηση, ιδιαίτερα των ομάδων μικρών κατηγοριών, ποδοσφαιριστές/ιες με γνώσεις στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν από τους εκπαιδευτές της G.B. Power Life Savers σε 4 πόλεις της Κύπρου και καλούνται τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο 22466508 (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας):

Λευκωσία: 25 Νοεμβρίου
Λεμεσός: 2 Δεκεμβρίου
Πάφος: 9 Δεκεμβρίου
Λάρνακα/Αμμόχωστος: 16 Δεκεμβρίου

Υποστηρικτής του προγράμματος η STOIXIMAN, που αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική προσφορά της προς τους ίδιους τους πρωταγωνιστές των γηπέδων και τις ομάδες τους. Οι χορηγοί φιλοξενίας των σεμιναρίων είναι το KES College, το Frederick University και το UCLan Cyprus.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top