ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ιωνάς τον ΕΦΕΡΕ, ο Σαββίδης προσπαθεί να τον «ΣΩΣΕΙ»…

Ο Ιωνάς τον ΕΦΕΡΕ, ο Σαββίδης προσπαθεί να τον «ΣΩΣΕΙ»…

Είχα σκεφτεί διαφορετικό τίτλο για το παρών κείμενο, αλλά είπα να τον αφήσω για παρακάτω. Όταν θα… χοντρύνει κι άλλο η αντιπαράθεση, για το Νόμο της κάρτας οπαδού.

Διαπιστώνω, ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, λειτουργεί σαν τερματοφύλακας! Προσπαθεί να αποκρούσει τις «επιθέσεις» που δέχεται ο πολύκροτος νόμος, από διάφορες κατευθύνσεις.

Δεν είναι και πολιτικός καριέρας ο Γιώργος Σαββίδης, όπως τον προκάτοχο του Ιωνά Νικολάου και δείχνει να δυσκολεύεται λίγο σε κάποιες περιπτώσεις, όταν μπαίνει στη διαδικασία να υπεραμυνθεί για τα «καλά» της Νομοθεσίας.

Είναι σε εξέλιξη μια… άγρια μάχη εντυπώσεων. Να το θυμάστε ότι στην πορεία θα εισέλθουν κι άλλοι πολιτικοί, όταν θα διαπιστώσουν, ότι μπορούν να έχουν «οφέλη».

Θα δείτε κωλοτούμπες, ακόμα κι απ’ αυτούς που ψήφισαν το Νόμο, χωρίς καν να διαβάσουν μερικές «τραβηγμένες» και αντιδημοκρατικές πρόνοιες του (στάθηκε σε αυτές σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Μιχάλης Καυκαλιάς).

Ήδη προχθές ένας συγκεκριμένος πολιτικός, εξέπεμψε λαϊκισμό πριν μερικά 24ωρα. Να είστε σίγουροι, ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι τον ίδιο δρόμο.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, έχει αρκετά άλλα ζητήματα να διαχειριστεί, αλλά να είναι έτοιμος να «φάει ξύλο» (εννοούμε κριτική και «επιθέσεις») για να «σώσει» το Νόμο που εμπνεύστηκε ο προκάτοχος του.

Σημείωση: Ο υπογράφων ήταν και είναι εναντίον του Νόμου της Κάρτας οπαδού. Μέχρι του σημείου που κατηγορήθηκα το Καλοκαίρι του 2018, ότι λειτουργούσα ως «φερέφωνο» των οργανωμένων οπαδών.

Για μερικά από τα «σημεία» που έκαναν παντιέρα τους τελευταίους μήνες (για τις υποδομές των γηπέδων κι άλλα), όσοι θέλουν να τροποποιηθούν σημαντικές πρόνοιες του Νόμου, προσωπικά ξελαρυγγίστηκα κάμποσες φορές από το Ραδιόφωνο, μέχρι παρεξηγήσεως.

Ειδικά πριν ενάμισι χρόνο, όταν τέθηκε σε ισχύ ο Νόμος. Ο λόγος της διαφωνίας μου, έγκειται στο ότι έβαλαν την άμαξα μπροστά από το άλογο. Βιάστηκαν να εφαρμόσουν έναν Νόμο, πριν ρυθμίσουν άλλα σημαντικά πράγματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top