ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ΕΙΠΕ ο κόουτς στον Κολοβό

Τι ΕΙΠΕ ο κόουτς στον Κολοβό

Τα πλάνα του για τον Παναιτωλικό καταστρώνει ο Γιώργος Δώνης γνωρίζοντας πως πρέπει αναγκαστικά να προβεί σε κάποιες αλλαγές συγκριτικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Η μία είναι εύκολη. Αντί του τιμωρημένου και τραυματία Ινσούα θα παίξει ο Χατζηθεοδωριδης. Αντί του Ζαχίντ όμως;

Ένας απο αυτούς που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα είναι ο Κολοβός. Θα είχε δεδομένα περισσότερες πιθανότητες εάν δεν είχε χτυπήσει μέσα στην εβδομάδα. Ακόμη κι έτσι, όμως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το να τον δούμε βασικό.

Τον 26χρονο διεθνή μεσοεπιθετικός τον θυμόμαστε κυρίως να παίζει ως εξτρέμ μέχρι να φύγει από την Ελλάδα. Στα πλάγια τον βλέπαμε στον Πανιώνιο, για εκεί τον απέκτησε αργότερα και ο Ολυμπιακός. Στην πορεία, όμως, αυτό άλλαξε.

Προ ημερών ο Δώνης είχε ένα τετ α τετ μαζί του. Κάνει και με άλλους τέτοια για διάφορους λόγους. Ο Κολοβός, λοιπόν, άκουσε να του λέει ο προπονητής του ότι «σε υπολογίζω κυρίως για τη θέση πίσω από τον επιθετικό και δευτερευόντως για αριστερό εξτρέμ».

Κοινώς, στα μάτια του βλέπει έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει τη θέση του Ζαχίντ. Και δεν αναφερόμαστε ντε και καλά στο ματς που έρχεται, αλλά στο γενικότερο σκεπτικό που έχει ο Δώνης. Φυσικά και υπάρχει και ο Μπουζούκης για τη θέση του επιτελικού χαφ, αλλά φέτος εκεί δεν τον έχουμε δει.

Κλείνοντας, ο Κολοβός αποτέλεσε επιλογή του κόουτς του Παναθηναϊκού. Μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, αλλά θα πάρει τις ευκαιρίες του και είναι στο χέρι του να αντιστρέψει την κατάσταση.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top