ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βασίλισσα» η Ρεάλ, παρέσυρε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

«Βασίλισσα» η Ρεάλ, παρέσυρε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 97-81 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πανηγύρισε την 5η συνεχόμενη νίκη της στην Ευρωλίγκα!

Με τρομερό επιθετικό πλουραλισμό και πρωταγωνιστές τους Ντεκ και Καμπάτσο, η Ρεάλ Μαδρίτης «πάτησε» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (97-81) και πανηγύρισε την 5η σερί νίκη της στην Ευρωλίγκα!

Το ματς
Η Ρεάλ ξεκίνησε… αγριεμένη το παιχνίδι και προηγήθηκε 9-0 στο πρώτο δίλεπτο! Εντούτοις, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αφυπνίστηκε και «έτρεξε» επιμέρους σκορ 11-2 (11-11 στο 5’). Οι Ισπανοί πάτησαν το γκάζι και απομακρύνθηκαν εκ νέου (23-15 στο 9’), ωστόσο η ομάδα του Ιτούδη απάντησε με 4-0 και μείωσε σε 23-19 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι παίκτες του Λάσο μπήκαν καλύτερα και στο δεύτερο δεκάλεπτο (27-19 στο 11’), αλλά η «ομάδα του στρατού» πέτυχε σερί 10-0 και ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση (27-29 στο 13’). Από ‘κει και πέρα, το ματς έγινε ντέρμπι, με τις δύο αντιπάλους να συμβαδίζουν στο σκορ. Εντούτοις, με ένα 6-0 στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, η «βασίλισσα» πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας προβάδισμα 4 πόντων (52-48).

Όπως συνέβη στα πρώτα δύο δεκάλεπτα, έτσι και στις αρχές του τρίτου, η Ρεάλ μπήκε… φουριόζα και με σερί 9-0, εκτοξεύτηκε στο +13 (61-48 στο 24’). Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ δεν είχε τις λύσεις και αδυνατούσε να πλησιάσει, αφού οι Μαδριλένοι ήταν σε εξαιρετική βραδιά, όσον αφορά την παραγωγικότητά τους. Η τρίτη περίοδος έκλεισε με την ομάδα του Λάσο στο +11 (75-64).

Από ‘κει και πέρα, στην εκκίνηση του τέταρτου δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να πλησιάσουν (81-75 στο 34’). Παρ’ όλα αυτά, η αντεπίθεση της ομάδας του Ιτούδη έμεινε στη… μέση, καθώς οι Ισπανοί βρήκαν τις λύσεις και με «μαέστρο» τον Καμπάτσο, πέτυχαν επιμέρους σκορ 13-3 για να φτάσουν στο 94-78 (39’). Το τελικό 97-81 χάρισε στους Μαδριλένους το 5ο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα στην Ευρωλίγκα!

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 52-48, 75-64, 97-81.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top