Ο Κύπριος που κατάφερε να κερδίσει το πρώτο κύπελο αναβάσεων στην Κορέα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Κύπριος που κατάφερε να κερδίσει το πρώτο κύπελο αναβάσεων στην Κορέα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Κύπριος αναβάτης από την Λεμεσό Ιωάννης Πουλλής, κατάφερε να κερδίσει το Κύπελλο President cup gread στον ιππόδρομο της Κορέας.   

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Ο Ιωάννης Πουλής είναι ο μόνος Κύπριος που έκανε την πιο μεγάλη διεθνή καριέρα στις αναβάσεις καθώς έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμούς στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στην Αγγλία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στο Βέλγιο, στο Ντουμπάι , στην Κίνα και στην Κορέα.  

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας δήλωσε: «Νιώθω πολύ περήφανος για τον εαυτό μου που κατάφερα να κερδίσω αυτήν την ιπποδρομία. Οι δικοί μου άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι και νιώθουν και αυτοί περηφάνια. Οι στόχοι μου για το μέλλον είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται στην καριέρα μου και να κατακτήσω όσο πιο πολλά διεθνή τρόπαια μπορώ.».

Επίσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θέλει μέσα από αυτή του την νίκη του να κάνει την Κύπρο γνωστή στα διεθνή. 

Δείτε τις φωτογραφίες 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέαπολης στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE