Nα μην τον ΠΟΥΝ «παλιόπαιδο» τον Ντόσσα…

Nα μην τον ΠΟΥΝ «παλιόπαιδο» τον Ντόσσα…

Διάβασα με προσοχή την αντίδραση της επίσημης ΑΕΛ, για την πρωινή αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας, ότι ο Ντόσσα Τζούνιορ προχώρησε σε μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του. 

Ο διευθυντής των κυπελλούχων Δημήτρης Γιαννέλης, μίλησε για έλλειψη σεβασμού εκ μέρους του διεθνούς ποδοσφαιριστή (ΕΔΩ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ), λέγοντας επιπρόσθετα ότι θα μπορούσαν να πουν πολλά.

Να μην τον πουν «παλιόπαιδο» στην πορεία τον άνθρωπο που… σήκωσε πρώτος το τρόπαιο του κυπέλλου, πριν πέντε μήνες, στον ουρανό της Λευκωσίας.

Καθόλου τυχαία, νομίζουμε, δεν ήταν και επιλογή του Γιαννέλη, να γνωστοποιήσει ότι ο δικηγόρος του Ντόσσα είναι Τούρκος.

Έχει σημασία, αν ο άνθρωπος που εκπροσωπεί έναν επαγγελματία αθλητή, είναι Τούρκος, Άγγλος, Γάλλος ή Πορτογάλος.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.