Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρωθυπουργό Ελλάδας για συνάντηση στο Βερολίνο

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρωθυπουργό Ελλάδας για συνάντηση στο Βερολίνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο ενημέρωσε για την τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο και τα επόμενα βήματα. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ετοιμότητα της Ελλάδας να συμβάλει σε μια βιώσιμη και λειτουργική λύση του Κυπριακού.


Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου αναφέρει πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τα επόμενα βήματα.

Προσθέτει πως ο "Πρωθυπουργός εξέφρασε πλήρη συμφωνία και ικανοποίηση για τη δήλωση του ΓΓ και την ετοιμότητα της Ελλάδας να συμβάλει σε μια βιώσιμη και λειτουργική λύση".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE