Κάνει «μπίζνες» με Ομόνοια ο κουμπάρος και μάνατζερ του Εφραίμ!

Κάνει «μπίζνες» με Ομόνοια ο κουμπάρος και μάνατζερ του Εφραίμ!

Η διοίκηση της Ομόνοιας ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού άσου, Ανδρόνικου Κακουλλή, μέχρι το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσκασε ΑΝΑΝΕΩΣΗ στην Ομόνοια! «Εδεσε» για αρκετά χρόνια το ταλέντο της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ που έκλεισε το deal είναι ο Μιχάλης Ιωνά, ο οποίος είναι και μάνατζερ του διεθνή εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Εφραίμ, αλλά και κουμπάρος του!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE