ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοτσόλης: «Έχουν πολύ πλάκα αυτοί στο ΣΕΦ – Όταν μας στερούσαν το πρωτάθλημα με το ‘έτσι θέλω’…»

Κοτσόλης: «Έχουν πολύ πλάκα αυτοί στο ΣΕΦ – Όταν μας στερούσαν το πρωτάθλημα με το ‘έτσι θέλω’…»

Ο πάντα χαμηλών τόνων, Στέφανος Κοτσόλης, ξεσπά μετά την απόφαση των παικτών του Ολυμπιακού να θέσουν εαυτούς εκτός Εθνικής ομάδας μπάσκετ…

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που πάντοτε κρατούν χαμηλούς τόνους και που ουδέποτε προκάλεσαν με τη στάση τους μέσα και έξω από το γήπεδο. Ανεξαρτήτως της μακράς του πορείας με το τριφύλλι στο στήθος, ο Στέφανος Κοτσόλης, δεν έδωσε ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε φίλους αλλά και αντιπάλους να τον κατηγορήσουν πως ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Αυτόματα, λοιπόν, όποτε παίρνει την απόφαση να εκφραστεί δημόσια η άποψή του έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Σήμερα, λοιπόν και μετά την απόφαση τριών παικτών του Ολυμπιακού να θέσουν εαυτούς εκτός εθνικής ομάδας μπάσκετ, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε… έξω από τα δόντια.

Θυμήθηκε τι ίσχυε όταν οι παίκτες του τριφυλλιού στο ποδόσφαιρο αισθάνονταν αδικημένοι και παρ’ όλα αυτά όχι μόνο πήγαιναν στην Εθνική ομάδα αλλά φρόντιζαν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Χαρακτηριστικά ο πρώην τερματοφύλακας των πράσινων έγραψε:

«Αυτοί στο ΣΕΦ τελικά έχουν πολύ πλάκα… Εγώ λέω αφού είναι στην Εθνική ο Πιτίνο να μην κατέβουν την άλλη εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι θεωρούμαι από τους αθλητές που εκφράζουν άποψη με βάση τον σύλλογο που αγαπούν. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι κάποιες χρονιές που θα έπρεπε η ομάδα μου να έχει πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, μας το στερούσαν με το «έτσι θέλω» κάνοντας επίδειξη δύναμης. Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όχι μόνο πήγαιναν στην Εθνική αλλά έδιναν και τον καλύτερό τους εαυτό και τιμούσαν το εθνόσημο. Αυτά…».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top