ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Η μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου συνδεδεμένη με τους αγώνες του λαού,

ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Η μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου συνδεδεμένη με τους αγώνες του λαού,

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης δήλωσε την Κυριακή 1/12 ότι η μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου είναι συνδεδεμένη με τους αγώνες του κυπριακού λαού από το 1955 μέχρι σήμερα.

 
Σε δήλωση μετά το ετήσιο εκκλησιαστικό μνημόσυνο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου  που τελέσθηκε στην πάνω Δευτερά, ο Πρόεδρος της Βουλής είπε πως «μνημονεύοντας τον Τάσσο φέρνουμε στη μνήμη μας τους αγώνες του κυπριακού λαού για αποτίναξη του αγγλικού ζυγού,την  αντιμετώπιση της τουρκοανταρσίας που είχε σκοπό την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, την αντιμετώπιση της επταετίας στην Ελλάδα και  την αντιμετώπιση του πραξικοπήματος, της τουρκικής εισβολής.
 
Φέρνουμε, συνέχισε, στη μνήμη μας τις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο προσφυγικός κόσμος τα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή, όπως και ολόκληρη η Κύπρος και στις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE