ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά το… σύνθημα Αυγουστή, ώρα για ακόμη ένα δυνατό μήνυμα – Πιθανή ενδεκάδα

Μετά το… σύνθημα Αυγουστή, ώρα για ακόμη ένα δυνατό μήνυμα – Πιθανή ενδεκάδα

Να μην παρεκκλίνει από τον δρόμο της βαθμολογικής αντεπίθεσης, θέλει ο Απόλλωνας στο σημερινό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο Στάδιο η ώρα 18:00. Το σύνθημα το «έριξε» την Πέμπτη στη συνέντευξη τύπου ο Αυγουστή, τονίζοντας παράλληλα, ότι πρέπει να νικήσουν για εκμεταλλευτούν τις απώλειες βαθμών, κάποιες από τις ομάδες του πάνω διαζώματος που παίζουν μεταξύ τους αυτή την αγωνιστική.

Οι κυανόλευκοι, αν καταφέρουν να περάσουν επιτυχώς το εμπόδιο της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη, θα δώσουν άλλο ένα δυνατό μήνυμα στον κόσμο τους, ότι έχουν αφήσει πίσω τους την κρίση που τους ταλαιπώρησε το δίμηνο Σεπτέμβρης-Οκτώβρης.

Οι τραυματίες Ρομπέζ και Ψύχας, είναι οι δυο απόντες του σημερινού αγώνα.

Επανέρχεται ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα, για να πάρει θέση στην ενδεκάδα. Αν είναι στο αρχικό πλάνο, θα έχει ρόλο αριστερού εξτρέμ. Δεν θα μείνει στον πάγκο ο Γκακπέ, αλλά θα μετακινηθεί σε θέση σέντερ φορ και θα «εκτοπιστεί» στον πάγκο ο Εμίλιο Ζελάγια. Ο Αργεντινός επιθετικός, δεν πήγε καλά με τη Δόξα, ίσως να μην τον «βολεύει» τόσο το σύστημα 3-4-3, με το οποίο παίζει στα τελευταία ματς η ομάδα. Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα είναι δεξιός εξτρέμ. Ο Ελλαδίτης έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες απέναντι στη Δόξα, περιμένει η τεχνική ηγεσία ότι αν βρεθεί σήμερα σε επίκαιρη θέση σε κάποιες φάσεις, θα είναι πιο αποτελεσματικός.

Το δεύτερο ερωτηματικό για το αρχικό σχήμα, αφορά στην στελέχωση της άμυνας και του κέντρου. Εκτιμούμε ότι ο Εμίλιο Ενσούε θα επανέλθει σε ρόλο δεξιού στόπερ. Αν του δώσει φανέλα βασικού ο προπονητής, ο Χάμπος Κυριάκου θα μετακινηθεί στον άξονα. Μάλλον τον Σακέτι θα αφήσει στον πάγκο, παρά τον Φακούντο Περέιρα. Κανονικά στις πτέρυγες θα είναι οι Αγκίρε και Ζοάο Πέδρο. Ο Γιούστε θα είναι ο κεντρικός στόπερ κι ο Σάλαι ο αριστερός. Κάτω από τα γκολπόστ ο Ζοέλ Μολ.

Οι τελευταίες θετικές εμφανίσεις, άλλαξαν τη διάθεση σημαντικής μερίδας οπαδών. Την πιστεύουν περισσότερο, ελπίζουν ότι θα συνεχιστεί η… ανάβαση της ομάδας και θα μπει ξανά στο κόλπο διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η διοίκηση περιμένει ότι σήμερα θα είναι μισογεμάτη η δυτική κερκίδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top