Σούπερ ΕΜΦΑΝΙΣΗ και… ΑΓΚΑΛΙΑ!

Σούπερ ΕΜΦΑΝΙΣΗ και… ΑΓΚΑΛΙΑ!

Έδειξε και στο αιώνιο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Χάρης Μαυρίας, ότι… είναι παίχτης υψηλού επιπέδου. Έχει γραφτεί πολλές φορές, ότι ο Ελλαδίτης διεθνής, έχει αναγεννηθεί στο κυπριακό τριφύλλι! 

Ήταν ο κορυφαίος για τους πράσινους στο ψεσινό ματς, στην αντίπερα όχθη, τον πιο ψηλό βαθμό έγραψε ο Πραξιτέλης Βούρος!

Όσο περνούν τα παιχνίδια, ανεβαίνουν συνεχώς οι μετοχές του Ελλαδίτη αμυντικού. Είναι θέμα χρόνου να τον φωνάξει κι αυτόν ο Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ελλάδος.

Οι δυο παίχτες αγκαλιάστηκαν μετά τη λήξη, ήταν άλλωστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE