ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μοναδικός χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από το The Mall of Engomi

Μοναδικός χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από το The Mall of Engomi

To The Mall of Engomi έβαλε τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν σε μια μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Για να επιβραβεύσει τους επισκέπτες του το The Mall of Engomi ετοίμασε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο πρωτεύουσας θα χαρίσει σε 10 τυχερούς δωροκουπόνια αξίας 200 ευρώ για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από οποιοδήποτε κατάστημα επιθυμούν.


Ο διαγωνισμός «Your Lucky Christmas» θα διαρκέσει το γιορτινό μήνα Δεκέμβριο και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι κάνουν αγορές αξίας 30 ευρώ από οποιοδήποτε κατάστημα στο The Mall of Engomi. Με κάθε 30 ευρώ οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου εξασφαλίζουν κουπόνι το οποίο συμπληρώνουν με τα προσωπικά τους στοιχεία και το καταθέτουν σε ειδική κληρωτίδα. Με αγορές 60 ευρώ οι καταναλωτές εξασφαλίζουν δύο κουπόνια, με αγορές 90 ευρώ τρία κουπόνια συμμετοχής κ.ο.κ. Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 2 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του The Mall of Engomi για να ενημερωθούν για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.


Για μια ακόμα χρονιά, το The Mall of Engomi μετατρέπεται σε ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο προορισμό δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους επισκέπτες να κερδίσουν δωροκουπόνια για ψώνια στον μοναδικό χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό «Your Lucky Christmas».
Στο The Mall of Engomi οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν καταστήματα με χιλιάδες επιλογές και να προμηθευτούν στολίδια, διακόσμηση, είδη ρουχισμού, ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με την οικογένεια και οτιδήποτε άλλο τους ενδιαφέρει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top