ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tι ΔΕΝ καταλαβαίνει η ΕΠΙΣΗΜΗ Ομόνοια…

Tι ΔΕΝ καταλαβαίνει η ΕΠΙΣΗΜΗ Ομόνοια…

Θα την κατηγορούσαν ότι «κοιμάται» πολλοί οπαδοί τη διοίκηση της Ομόνοιας, αν δεν έβγαζε ανακοίνωση σε σχέση με το show της αστυνομίας, για τις συλλήψεις που έκανε, σε σχέση με την υπόθεση ρίψης αντικειμένων (κυρίως πλαστικών ποτηριών) στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Η Αστυνομία, προφανώς σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο, είναι λογικό να… προμοτάρει υπέρ του δέοντος, το ότι έκαμε συλλήψεις.

Επειδή, από τη πρώτη στιγμή, άρχισαν οι πολέμιοι της κάρτας οπαδού, να ρωτούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αν θα εφαρμοστεί ο Νόμος.

Σήμερα μπορεί να βγει στην τηλεόραση ο Αρχηγός της Αστυνομίας και να μας πει με… στομφώδες ύφος, «θέλατε συλλήψεις… Να οι συλλήψεις» και ότι «μια χαρά λειτουργεί ο Νόμος».

Μήπως δεν κάνει, σε πολλές περιπτώσεις, επικοινωνιακό show η Αστυνομία, όταν προβαίνει σε συλλήψεις μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών; Συλλαμβάνοντας μικρά «ψάρια» και βαποράκια.

Μόνο που τους εγκεφάλους και τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, δεν μπορεί να τους… κουνήσει το δαχτυλάκι τους.

Πρέπει να ομολογήσουμε πάντως, πως το παιχνίδι της επικοινωνιακής πολιτικής της Αστυνομίας, του Υπουργείου και κατ’ επέκταση της Κυβέρνησης, το «παίζουν» μια χαρά και τα Μέσα Ενημέρωσης (κάποια άθελα, μερικά άλλα ίσως ηθελημένα).

Διαφωνείτε συνάδελφοι;

Υ.Γ. Για όσους καταδυναστεύουν το ποδόσφαιρο εδώ και κάμποσα χρόνια, κυρίως όταν υπήρξαν καταγγελίες και μαρτυρίες για «σημαδεμένη τράπουλα», έκαναν όσα έπρεπε να κάνουν το Κράτος και η αστυνομία;

Υ.Γ.1. Ειδικά όσοι… τράβηξαν τον δρόμο που χάραξε η Θύρα 9, ανέσυραν κι εκείνη τη φωτογραφία με τη διαφήμιση της κάρτας το καλοκαίρι του 2018, με μπροστάρη τον διαχειριστή της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας. «Παίζει» πολύ στα Social Media τις τελευταίες δυο μέρες. O Παπασταύρου, ίσως να ήταν ο τελευταίος που έφταιγε για να «τραβηχτεί» εκείνη η «οικογενειακή» φωτογραφία. Άλλοι έπρεπε να τον συμβουλεύσουν τι ακριβώς πρεσβεύει η Ομόνοια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top