ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δυναμικό κλείσιμο για το “Τime Αttack” από την EKO!

Δυναμικό κλείσιμο για το “Τime Αttack” από την EKO!

Για ακόμα μια φορά η ΕΚΟ Κύπρου αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, μέσα από την υποστήριξη του 5ου πρωταθλήματος“Time Attack”, ενώ παρέχει παράλληλα στο κοινό μια ξεχωριστή εμπειρία να παρακολουθήσει ένα μοναδικό θέαμα 100 οκτανίων.

Ο τελευταίος αγώνας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος “Time Attack”, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στη μοναδική πίστα ταχύτητας στην Κύπρο, την «Achna Speedway».

Το φετινό πρωτάθλημα έκλεισε με 35 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, όπου οι οδηγοί διαγωνίστηκαν στην πίστα με στόχο τον καλύτερο δυνατό χρόνο, έχοντας ως σύμμαχό τους τις εξαιρετικές επιδόσεις της “EKO Racing 100”, της μοναδικής βενζίνης 100 οκτανίων στην Κύπρο. Στο τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε το Super Lap με τους 5 γρηγορότερους οδηγούς.

Oι αθλητές που προετοιμάστηκαν πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα, θέλοντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, εντυπωσίασαν το κοινό με τα γρήγορα και δυναμικά περάσματα που έκαναν με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα, και πρόσφεραν αναμφίβολα ένα δυνατό θέαμα!

Η κα. Μαρίνα Τζιακούρη, συντονίστρια Marketing της ΕΚΟ Κύπρου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και απένειμε τα βραβεία στους νικητές.

Με την στήριξή της στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα “Time Attack”, η ΕΚΟ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως είναι δίπλα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Κύπρου προάγοντας αξίες εφάμιλλες με τις εταιρικές της, όπως είναι ο υγιής ανταγωνισμός και η συνεχής προσπάθεια για διάκριση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top