ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Κόβει τα αυτιά των σκύλων του και τους κάνει τατουάζ - Είναι αυτό κακοποίηση ζώου;

Κόβει τα αυτιά των σκύλων του και τους κάνει τατουάζ - Είναι αυτό κακοποίηση ζώου;

Σάλο προκαλεί η ενέργεια του επαγγελματία tattoo artist, Ernesto Rodriguez από την Καλίφόρνια να κάνει τατουάζ στους σκύλους του με την αιτιολογία πως με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να τα αναγνωρίσει εάν τα χάσει, υποστηρίζοντας πως τα microchip δεν είναι αποτελεσματικά.

Πολίτες από όλο τον κόσμο έκαναν επίθεση στον Rodriguez, μέσω social media, κατηγορώντας τον για κακοποίηση.  Εκείνος απάντησε πως «θα κάνω ό,τι γουστάρω στα σκυλιά μου και ότι ο σκύλος ήταν ναρκωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης, οπότε δεν ένιωθε πόνο» και τέλος ευχαρίστησε τους επικριτές του για την διαφήμιση.

Ο Ernesto Rodriguez έχει διαφορετική άποψη για την κακοποίηση μιας και έχει κόψει επίσης και τα αυτιά του σκύλου του.Σύμφωνα με άρθρο του animalplanet.gr αφού οι νόμοι είναι χαλαροί, το τι θεωρείται κακοποίηση και τι όχι, έχει να κάνει με την ερμηνεία του κάθε κηδεμόνα σκύλου. Κάποιοι θεωρούν ακόμα και τον πνίχτη φυσιολογικό αξεσουάρ βόλτας ή εκπαίδευσης, αγνοώντας ακόμη και εκθέσεις παγκόσμιων οργανισμών για τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του σκύλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top