ΚΟΣΜΟΣ

Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών: Δείτε τις ημίγυμνες Ρωσίδες αεροσυνοδούς

Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών: Δείτε τις ημίγυμνες Ρωσίδες αεροσυνοδούς

Η πολωνική εφημερίδα «FAKT» συγκέντρωσε και έδωσε στην δημοσιότητα προκλητικές φωτογραφίες, στις οποίες δύο Ρωσίδες αεροσυνοδοί επιδεικνύουν το μπούστο τους εν πτήσει, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία αεροσυνοδός της Cathay Pacific (εταιρεία του Χονγκ Κονγκ) φλερτάρει με σεξουαλικά με τον πιλότο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι σέξι φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης στην Πολωνία, δείχνουν τις αεροσυνοδούς να κάνουν άσεμνες πράξεις μέσα στον θάλαμο διακυβέρνησης, με μία από αυτές να σηκώνει την φούστα της και να δείχνει στο υπόλοιπο πλήρωμα το εσώρουχό της.

Η πιο προκλητική από όλες τις φωτογραφίες είναι αυτή που η αεροσυνοδός της Cathay Pacific επιδίδεται σε άσεμνες σεξουαλικές πράξεις με τον πιλότο μέσα στο πιλοτήριο.

Τα πολωνικά μέσα ισχυρίζονται ότι συγκέντρωσαν τις επίμαχες φωτογραφίες από το διαδίκτυο, ενώ ο πιλότος των αερογραμμών του Χονγκ Κονγκ δήλωσε ότι πρόκειται για προσωπικά του δεδομένα που εκλάπησαν από τον υπολογιστή του.

Όσο για τις Ρωσίδες αεροσυνοδούς, που εικονίζονται στις επίμαχες φωτογραφίες, η αεροπορική εταιρεία που τις απασχολούσε δήλωσε ότι τις απέλυσε, αφού εξακρίβωσε την γνησιότητα των φωτογραφιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top