ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπ. Δικαιοσύνης: Μιλά για «ατυχείς συγκυρίες» και «μπέρδεμα» για την ταυτοποίηση στο παιχνίδι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ

Υπ. Δικαιοσύνης: Μιλά για «ατυχείς συγκυρίες» και «μπέρδεμα» για την ταυτοποίηση στο παιχνίδι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ

Για «ατυχείς συγκυρίες» και για «μπέρδεμα» έκανε σήμερα λόγο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης αναφορικά με τη διαδικασία ταυτοποίησης που ακολουθήθηκε σε σχέση με το παιχνίδι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ.  

Σε δηλώσεις μετά την ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στην παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ο κ. Σαββίδης είπε ότι έκρινε αναγκαία τη σύγκληση της σύσκεψης «για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό γύρω από τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σε σχέση με το παιχνίδι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ και για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους αρμοδίους να καταθέσουν τις απόψεις τους αναφορικά με τα κενά που ενδεχομένως υπήρξαν ή και που υπάρχουν καθώς επίσης και τα μέτρα που απαιτούνται για διόρθωση των κενών αυτών».

«Το παιχνίδι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ ήταν μια σοβαρή δοκιμασία στην οποία ο θεσμός ενεργοποιήθηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση. Πρέπει να πω ότι μας στενοχωρεί όλους η οποιαδήποτε ταλαιπωρία του οποιουδήποτε ανθρώπου από τις διαδικασίες εφαρμογής του μέτρου της Κάρτας Φιλάθλου», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι «έχοντας ακούσει όλες τις πλευρές έχουμε διαμορφώσει άποψη για το τι συνέβη στην παρούσα υπόθεση. Φαίνεται ότι το πρόβλημα προέκυψε από δυο παράλληλες διαδικασίες αναζήτησης και ταυτοποίησης προσώπων που ασκήθηκαν νόμιμα από δύο διαφορετικούς φορείς», κάνοντας λόγο για «μπέρδεμα».

«Σίγουρα φαίνεται ότι υπήρξαν ορισμένες ατυχείς συγκυρίες όπως μπορεί να συμβεί σε κάθε περίπτωση που ένα νέο μέτρο τίθεται σε πλήρη εφαρμογή και είναι ευθύνη όλων όσων εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία να διασφαλίσουν ότι παρόμοια περιστατικά δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον» είπε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top