ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεμπλόκαρε στο Β΄ ημίχρονο η Μονακό, επιβλητική η Νις, τα βρήκε… σκούρα η Παρί (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ξεμπλόκαρε στο Β΄ ημίχρονο η Μονακό, επιβλητική η Νις, τα βρήκε… σκούρα η Παρί (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Μονακό επικράτησε 3-0 της Αμιά, πετυχαίνοντας όλα της τα γκολ στο δεύτερο μέρος, ενώ η Νις «καθάρισε» με 4-1 τη Μετς. Νίκες για Ρεν και Στρασβούργο.

Ξεμπλόκαρε στο δεύτερο η Μονακό.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ επικράτησε 3-0 της Αμιάν εντός έδρας, σημειώνοντας όλα της τα τέρματα στο β’ μέρος και έφτασε σε δεύτερη σερί νίκη.

Ο Μπεν Γεντέρ άνοιξε το σκορ στο 62’ με δυνατό σουτ έπειτα από κόρνερ. Ο Μαριπάν με προβολή νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 66’ και τρία λεπτά μετά ο Μπαλντέ πλάσαρε σε ανυπεράσπιστη εστία.

Πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε μέρος, η Νις επικράτησε 4-1 της Μετς στην «Allianz Riviera» και επέστρεψε στις νίκες.

Ο Κυπριέν σκόραρε στο 9’ και το 41’, ενώ Γκανάγκο και Μελού οδήγησαν σε ευρεία νίκη τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος.

Εντός έδρας νίκη με 4-2 επί της Τουλούζ για το Στρασβούργο, ενώ η Ρεν «λύγισε» με 2-1 την Ανζέ.

Άναψε την… σπίθα ο Νεϊμάρ και η Παρί πέρασε από τη Μονπελιέ!

Σκούρα τα βρήκε η Παρί στην έδρα της Μονπελιέ, αλλά ο Νεϊμάρ το πήρε… πάνω του στο τελευταίο 20λεπτο και έτσι οι Παριζιάνοι έφυγαν με το «διπλό» (3-1).

Άναψε την… σπίθα ο Νεϊμάρ και η Παρί πέρασε από τη Μονπελιέ!

Με τον Νεϊμάρ να… λύνει τα προβλήματα της στο τελευταίο 20λεπτο του ματς, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε με ανατροπή (3-1) από την έδρα της Μονπελιέ.

Οι Παριζιάνοι έμειναν πίσω σκορ με αυτογκόλ του Παρέδες, με τον Βραζιλιάνο να κερδίζει την αποβολή των γηπεδούχων, να σκοράρει και να είχε και την ασίστ στο γκολ του Εμπαπέ. Το άλλο τέρμα της ομάδας του Τούχελ σημείωσε ο Ικάρντι.

Προβληματική ήταν η εικόνα της Παρί στο πρώτο ημίχρονο, όπου όχι μόνο δεν μπορούσε να σκοράρει, αλλά το αυτογκόλ του Παρέδες στο 41’ την έστειλε πίσω στο σκορ, στα αποδυτήρια.

Το ίδιο συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, μέχρι ο Νεϊμάρ να πάρει την κατάσταση στα… χάρι του. Αρχικά, στο 72’ ο Βραζιλιάνος κέρδισε την αποβολή του Πέντρο Μέντες και με δική του εκτέλεση φάουλ, έφερε το ματς στα ίσα στο 74’.

Ωστόσο, οι Παριζιάνοι δεν σταμάτησαν και σχεδόν με τη… σέντρα της Μονπελιέ έκαναν την ολική ανατροπή με τον Εμπαπέ, στο 76’, ύστερα από ασίστ του «Νέι».

Οι παίκτες του Τούχελ συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τον Νεϊμάρ να είχε δοκάρι στο 80’ και τον Ικάρντι να κάνει στο 81’ το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (6/12)

Λιλ-Μπρεστ 1-0
(17’ Βίκτορ Όσιμεν)

Νιμ-Λιόν 0-4
(16’ πεν., 64’ Μέμφις Ντεπάι, 71’ Χουσέμ Αουάρ, 79’ Ζεφ Ρεν Αντελαΐντ)

Σάββατο (7/12)

Μονπελιέ-Παρί Σεν Ζερμέν 1-3
(41’ αυτ. Παρέδες-74’ Νεϊμάρ, 76’ Εμπαπέ, 81’ Ικάρντι)

Νις-Μετς 4-1

Ρεν-Ανζέ 2-1

Στρασβούργο-Τουλούζ 4-2

Μονακό-Αμιάν 3-0

Κυριακή (8/12)

Ρεμς-Σεντ Ετιέν (16:00)
Ναντ-Ντιζόν (18:00)
Μαρσέιγ-Μπορντό (22:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης (18ης) αγωνιστικής:

Παρασκευή (13/12)

Λιλ-Μονπελιέ (21:45)

Σάββατο (14/12)

Μετς-Μαρσέιγ (18:30)
Τουλούζ-Ρεμς (21:00)
Νιμ-Ναντ (21:00)
Αμιάν-Ντιζόν (21:00)
Μπρεστ-Νις (21:00)
Ανζέ-Μονακό (21:00)

Κυριακή (15/12)

Μπορντό-Στρασβούργο (16:00)
Λιόν-Ρεν (18:00)
Σεντ Ετιέν-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top