ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί η Ομόνοια – Χωρίς πίεση και άγχος η Δόξα και… ότι βγει

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί η Ομόνοια – Χωρίς πίεση και άγχος η Δόξα και… ότι βγει

Πανέτοιμη για να επιστρέψει στις νίκες είναι η Ομόνοια, η οποία το απόγευμα της Κυριακής (08/12, 16:00) υποδέχεται στο ΓΣΠ την ουραγό Δόξα Κατωκοπιάς, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ομάδα της Λευκωσίας είναι φυσικά το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να πάρει το τρίποντο, με το οποίο θα ανοίξει την «ψαλίδα» από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ και παράλληλα, θα μειώσει εκ νέου τη διαφορά στους δύο πόντους από την πρωτοπόρο Ανόρθωση.

Για να επιτευχθεί ο στόχος, θα πρέπει η Ομόνοια να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα σε μία ομάδα που παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζει αρκετά σημάδια βελτίωσης και θα παίξει χωρίς πίεση και άγχος, διεκδικώντας βαθμό ή βαθμούς… «εκτός προγράμματος»!

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει περάσει από «κόσκινο» τη Δόξα στα τελευταία ματς με τον Ερανοσιάν στον πάγκο της και έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, για να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα μέχρι το τελευταίο, τονίζοντας τους πως ο αντίπαλος θα πάει στο ΓΣΠ με… άγνοια κινδύνου και θα τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα, σε ένα ματς που ουσιαστικά δεν έχει τίποτα να χάσει και αυτό τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο.

Σε σχέση με το «αιώνιο» ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ο Νορβηγός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με πιο επιθετικό σχήμα την ομάδα του, με στόχο να επιβάλει από την αρχή το ρυθμό της, σκοράροντας και φέρνοντας το ματς στα μέτρα της.

Ενδεχομένως να γίνουν και 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα…

Η προετοιμασία της Ομόνοιας θυμίζουμε ότι ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (07/12) και ο Χένινγκ Μπεργκ πήρε μαζί του στην αποστολή 20 παίκτες.

Τους Φαμπιάνο, Κυριακίδη, Μανρίκε, Λούφτνερ, Μίκου, Γκόμες, Μποτεάκ, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Λέτσιακς, Εζρά, Ορτέγα, Τζιωνής, Λανγκ, Νταρμπισάιαρ, Μαυρίας, Κούσουλος, Κατελάρης, Τιάγκο, Κακουλλής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ουζόχο, Παναγή, Περέιρα, Χριστοφή, καθώς και οι Xαραλάμπους, Νικολάου, Παναγιώτου, Λοΐζου.

Στο «στρατόπεδο» της Δόξας Κατωκοπιάς, γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και ότι ελάχιστοι πιστεύουν πως μπορεί να κάνει τη «ζημιά» στην Ομόνοια, όμως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις και πιστεύουν ακράδαντα πως μπορούν να διαψεύσουν τα προγνωστικά, αν τους βγει το παιχνίδι…

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό μετά τη νίκη επί της Πάφου την προηγούμενη αγωνιστική, που ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, παρουσιάζοντας περαιτέρω βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Στόχος του Ερανοσιάν είναι να παρουσιάσει μία Δόξα ανταγωνιστική και με απαιτήσεις, η οποία ακόμα κι αν χάσει το ματς, να κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία της, για να διατηρηθεί το καλό κλίμα και η αισιοδοξία στην ομάδα και παράλληλα, ν΄ ανέβει η αυτοπεποίθηση των παικτών, ότι αυτό συνεπάγεται ενόψει της συνέχειας…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top