ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Λάτσιο, έσπασε το αήττητο της Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Λάτσιο, έσπασε το αήττητο της Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα από τα καλύτερα φετινά ματς στην Serie A, η Λάτσιο νίκησε με ανατροπή την Γιουβέντους στο Olimpico (3-1) και της έκανε ζημιά στη μάχη του τίτλου.

Αν και το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Γιουβέντους, που θα μπορούσε να επιστρέψει στην κορυφή του Campionato μετά το 0-0 της Ιντερ με την Ρόμα, το ματς στην Αιώνια Πόλη εξελίχθηκε σε τραγωδία για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Οι Bianconeri ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και είδαν τους Nerazzurri να αυξάνουν τελικά τη μεταξύ τους διαφορά στους δύο βαθμούς μετά το τέλος της αγωνιστικής.

Τεράστια ευκαιρία έχασε η Γιούβε στο 1-1, πέναλτι η Λάτσιο, που πήγε στο -3 από την Κυρία και το -5 από την κορυφή.

Μόλις στο 5′ είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους οι γηπεδούχοι, όμως το σουτ του Ιμόμπιλε κόντραρε στον Ντε Λιχτ, στην απέναντι πλευρά, ο Στρακόσα σταμάτησε το σουτ του Ντιμπάλα, όμως και την εκτέλεση κόρνερ του La Joya.

Στο 25′ άνοιξε το σκορ η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, όταν ο Ρονάλντο έσπασε για τον Μπετανκούρ στα δεξιά, ο Ουρουγουανός τού γύρισε εκπληκτικά και ο CR7 άνοιξε εύκολα το σκορ.

Το 0-1 δεν ήταν όμως το σκορ του ημιχρόνου, αφού η Λάτσιο ύστερα από βομβαρδισμό επιθέσεων τελικά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Λουίζ Φελίπε μετά την 10η ασίστ του Λουίς Αλμπέρτο στη φετινή Serie A (1-1).

Στην επανάληψη, ύστερα από τραγικό λάθος στην άμυνα της Λάτσιο, ο Ντιμπάλα βρήκε μπροστά του ένα δώρο, όμως αντί να δώσει στον αμαρκάριστο, Ρονάλντο, σούταρε πάνω στον Στρακόσα και πέταξε την ευκαιρία.

Στο 69′ ο Κουαδράδο ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Λατσάρι που έφευγε στην κόντρα και ύστερα από εξέταση VAR είδε απευθείας κόκκινη.

Η Λάτσιο άμεσα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς από μία ακόμα καταπληκτική ασίστ του Λουίς Αλμπέρτο, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κατέβασε εντυπωσιακά και εκτέλεσε με το αριστερό για το 2-1.

Στο φινάλε ο Σέζνι ανέτρεψε τον Χοακίν Κορέα που έφευγε μόνος του, όμως ο Ιμόμπιλε από τη βούλα δεν κατάφερε να σκοράρει για 10η σερί αγωνιστική.

Ο Πολωνός keeper απέκρουσε την εκτέλεση του Ιταλού φορ και την επαναφορά από τον ίδιο, όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο φινάλε όταν αφού σταμάτησε τον Λατσάρι στο τετ-α-τετ, o Καϊσέδο τίναξε τα δίχτυα του για το τελικό 3-1.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top