Θα είναι ΕΚΠΛΗΞΗ, αν επιβιώσει ο Ντολ…

Θα είναι ΕΚΠΛΗΞΗ, αν επιβιώσει ο Ντολ…

Μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με την κάκιστη εμφάνιση, όλες οι πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση Πετρίδη θα «καθαρίσει» τον Τόμας Ντολ.

Δέχεται σκληρή κριτική από παντού ο Γερμανός τεχνικός, παρότι έχει συμβόλαιο, η διοίκηση θα βρει τη φόρμουλα να του δώσει το απολυτήριο.

Συνηθίζει να το πράττει τα τελευταία χρόνια, όταν διαπιστώσει ότι ένας προπονητής «χάνει» το παιχνίδι με τους παίχτες στα αποδυτήρια.

Τον τελευταίο καιρό, υπήρξαν ξανά στιγμές που βρισκόταν στην «μπούκα», αλλά κατάφερνε να επιβιώνει, αφού η ομάδα έπαιρνε τα αποτελέσματα.

Τούτη τη φορά, βγαίνει από παντού, ότι σύντομα ο πρόεδρος Πετρίδης, θα τον καλέσει για να του ανακοινώσει, ότι πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Διαβάστε επίσης: 

ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ από ΑΠΟΕΛίστες μετά το κάζο με Ολυμπιακό: Και τι δεν άκουσε ο Ντολ – ‘Πυρά’ και σε Πετρίδη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE