ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όταν χρειάστηκε είχε Φαμπιάνο και ξανά… ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Όταν χρειάστηκε είχε Φαμπιάνο και ξανά… ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Με δύο γκολ των Μποτεάκ (19′) και Ορτέγα (23′) η… διπρόσωπη Ομόνοια επιβλήθηκε με 2-0 της Δόξας στο ΓΣΠ και επέστρεψε στις νίκες.

Πολύ καλοί οι πράσινοι στο πρώτο μέρος, έριξαν ρυθμούς στην επανάληψη όμως πήραν το ζητούμενο. Κακή για 75 λεπτά η Δόξα που ξύπνησε προς το τέλος όμως ο Φαμπιάνο δεν την άφησε να διεκδικήσει κάτι.

Α’ Ημίχρονο

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 5λεπτο η Ομόνοια ανέβασε ρυθμούς και κυρίως από δεξιά με τους ορεξάτους Μαυρία και Μποτεάκ πίεσε την Δόξα.

Οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν σθεναρά μέχρι και το 19ο λεπτό όταν ο Μποτεάκ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.

Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε και ο Ορτέγα να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή και με το πρώτο του γκολ με το τριφύλλι έκανε το 2-0!

Η Ομόνοια συνέχισε να είναι καλύτερη και απείλησε ξανά στο 29′ και στο 35′ με τα μακρινά σουτ των Γκόμεθ και Μποτεάκ ενώ η Δόξα το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει μόνο μια φορά μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Παπαφώτη που απέφυγε δύο παίκτες όμως το σουτ του σταμάτησε ο Φαμπιάνο με ωραία απόκρουση.

Β’ Ημίχρονο

Με την έναρξη του Β’ Ημιχρόνου η Δόξα απείλησε στο 46′ με το πλασέ του Ζε Βαλέντε από το ύψος της περιοχής να φεύγει έξω ενώ ένα λεπτό μετά ο Ντάρμπισαιαρ προσπάθησε να σκοράρει με διαγώνιο πλασέ όμως δεν βρήκε στόχο.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τα πρώτα δύο λεπτά της επανάληψης αφού η Ομόνοια έριξε τους ρυθμούς της με σκοπό να ελέγξει το ματς κάτι που έκανε ενώ η Δόξα ήθελε αλλά δεν μπορούσε.

Όλα αυτά μέχρι το 75′ αφού η Ομόνοια έδειχνε κουρασμένη ενώ η Δόξα… ξύπνησε και απείλησε δις μέσα σε ένα λεπτό. Πρώτα με το σουτ του Ιτάλο στο 75′ και μετά στο 76′ με κοντινή κεφαλιά του Μουκτάρη όμως ο Φαμπιάνο πραγματοποίησε δύο μεγάλες επεμβάσεις κρατώντας το 2-0 για τους πράσινους της Λευκωσίας.

Στο 80′ ο Ντάρμπισαιαρ βγήκε μόνος απέναντι στον Γκρεμσλ όμως το πλασέ του έφυγε μόλις έξω ενώ τρία λεπτά μετά ο Κακουλλής απέφυγε και τον πορτιέρο όμως η κεφαλιά του δεν ήταν καλή και πήγε προς τα πίσω η μπάλα.

Στο 90ο λεπτό ο Κακουλλής ξεσήκωσε το ΓΣΠ με φοβερή ενέργεια όμως αφού άδειασε τον αντίπαλο αμυντικό  και βγήκε μόνος αστόχησε από πλεονεκτική θέση!

Το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και η Ομόνοια μείωσε ξανά την απόσταση από την πρώτη Ανόρθωση στους δύο βαθμούς.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λανγκ, Μαυρίας, Λέζιακς, Βίτορ Γκόμες, Γιόρντι Γκόμεθ, Ορτέγα,(79΄Κακουλλής) ) Τιάγκο, Μποτεάκ, Ντάρμπισαϊρ.

Δόξα: Γκρεμσλ, Μουκτάρης, Ντερβίτ, Μιντίκκης, Ζε Βαλέντε, (75΄Χαραλάμπους) Παπαφώτης, Λουίς Κάρλος, ( 66΄Ίταλο) Μπόλιεβιτς, (85΄Μιχαήλ), Ασαμόα, Καρλίτος, Μέσκα

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top