ΚΥΠΡΟΣ: Ο χειμώνας μας έφερε τα πρώτα χιόνια – Πανέμορφες εικόνες από το Troodos Hotel – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Ο χειμώνας μας έφερε τα πρώτα χιόνια – Πανέμορφες εικόνες από το Troodos Hotel – VIDEO

Πανέμορφες εικόνες μεταδίδει το Troodos Hotel, μέσω κοινωνικών δικτύων, από τα πρώτα χιόνια της χρονιάς στην πλατεία Τροόδους.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο δελτίο πρόγνωσης του καιρού, οι θερμοκρασίες που επικρατούν στις ορεινές περιοχές κυμαίνονται στους μηδέν βαθμούς κελσίου, κάτι το οποίο ευνοεί την χιονόπτωση.

Αυτή εξέλιξη αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου για να απολαύσουν από κοντά το χειμωνιάτικο τοπίο.

Δείτε το βίντεο με τα πρώτα χιόνια στην πλατεία Τροόδους: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE