Ατάκες… «φαρμάκι» για το χαμένο πρωτάθλημα του 2014 – «Δυο μέρες να παίζαμε, γκολ δεν έμπαινε – Έπεσε ατομική βόμβα και…»

Ατάκες… «φαρμάκι» για το χαμένο πρωτάθλημα του 2014 – «Δυο μέρες να παίζαμε, γκολ δεν έμπαινε – Έπεσε ατομική βόμβα και…»

Μιλώντας χθες βράδυ στην εκπομπή του Super Sport FM «Άκου τι Λέει» ο Γιώργος Παλάλας, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν έφταιξε ο Ανδρέας Σοφοκλέους που χάθηκε για την ΑΕΛ το σχεδόν σίγουρο (έτσι όπως εξελισσόταν ο «μαραθώνιος») πρωτάθλημα του 2014 και είπε… «φαρμακερές» ατάκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικός και καυστικός Γιώργος Παλάλας για όλους και για όλα σε μία συνέντευξη-«χείμαρρο»!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Στο ποδόσφαιρο για να πάρεις πρωτάθλημα, πρέπει να παλέψεις με τα τέρατα. Το πήρε και έπαιξε την επόμενη χρονιά μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Έγιναν απίστευτα πράγματα στο Τσίρειο. Δύο μέρες να παίζαμε, κανείς δεν θα έβαζε γκολ και ήρθε η… ‘ατομική βόμβα’ και έπεσαν όλοι κάτω με πονοκεφάλους και σκισίματα. Τι φταίει ο Ανδρέας Σοφοκλέους; Έγινε ξανά το παιχνίδι, μας έκανε μία ευκαιρία το ΑΠΟΕΛ, πέτυχε το γκολ και συγχαρητήρια. Δεν έφταιγε ο Σοφοκλέους. Κατηγορήθηκε γιατί έδωσε τον Ορλάντο Σα. Ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να φύγει».

Για το αν έκαναν λάθη και οι οργανωμένοι, είπε:

«Όπως έκανε ο Ανδρέας Σοφοκλέους λάθη έκαναν και οι οργανωμένοι. Φτάνει αυτά τα λάθη να μην τα επαναλαμβάνεις. Κάποιοι το προέβλεψαν ότι το πρωτάθλημα του 2012 θα ήταν το τέλος μας, γιατί γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία μας και τον τρόπο σκέψης στην ΑΕΛ. Αν έπαιρνε το πρωτάθλημα η ομάδα το 2014, θα άλλαζε ολόκληρη η ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE