ΕΛΛΑΔΑ

Την κακοποιούσαν επειδή ήταν παρθένα – Ξεσπά η μητέρα της νεαρής που μαχαίρωσε συμφοιτήτριες της (VIDEO)

Την κακοποιούσαν επειδή ήταν παρθένα – Ξεσπά η μητέρα της νεαρής που μαχαίρωσε συμφοιτήτριες της (VIDEO)

«Δεν αντέχω άλλο. Δεν αντέχω. Οι συμμαθητές μου με κοροϊδεύουν», αυτή είναι μία από τις φράσεις που είχε μέσα το δισέλιδο σημείωμα της 22χρονης Μαρίας, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης, σε κατάσταση αμόκ, μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της στην Τεχνική Σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.

Λίγο πριν το τέλος του μαθήματος, η κοπέλα σηκώθηκε όρθια και, αναφωνώντας πως θα τις κάνει να γελάσουν για τελευταία φορά, άρχισε να μαχαιρώνει στα χέρια τα θύματα, δύο κορίτσια από την Αλβανία και μία από την Ελλάδα.

Όπως ήταν φυσικό, στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν την 22χρονη, η οποία αντιμετώπιζε καθημερινά περιστατικά bullying, αναφέρει σήμερα το peoplegreece.

Η μητέρα της, μάλιστα, κατήγγειλε στους δημοσιογράφους τα καθημερινά «μαρτύρια» της κόρης της, λέγοντας: «Την χτυπούσαν, της τραβούσαν τα μαλλιά και την έβριζα κ@λ@πόντια. Η Μαρία ήταν πολύ κλειστή. Δεν είχε φίλες, δεν έβγαινε έξω, ντυνόταν συντηρητικά. Γι’ αυτό την ενοχλούσαν. Εγώ φταίω για όλα αυτά γιατί της έλεγα να κάνει υπομονή μέχρι να πάρει το πτυχίο της γιατί τα χρόνια είναι δύσκολα. Έπρεπε να την είχα πάρει από εκεί και να την άφηνα στο σπίτι».

Στη συνέχεια ανέφερε κι ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν ένα χρόνο πάλι με την 22χρονη, όταν ήρθε σε σύγκρουση με συμμαθήτριά της.

«Η Μαρία είχε κάνει εγχείρηση στην πλάτη. Όταν επέστρεψε στο σχολείο την χτύπησαν άσχημα και την πάτησαν στην πλάτη που είχε χειρουργηθεί. Της τράβαγαν τα μαλλιά. Η Μαρία επιτέθηκε σε μια συμμαθήτριά της και είχαν φέρει μέχρι και ψυχολόγο για το παιδί μου. Τα μάζευε όλα μέσα της και τελικά δεν άντεξε άλλο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top