Ερμής: Προπονήθηκαν όλοι κανονικά

Ερμής: Προπονήθηκαν όλοι κανονικά

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ερμή ενόψει του αγώνα απέναντι στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση,  όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και άπαντες είναι συγκεντρωμένοι για την επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την νίκη.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί  αύριο με πρωινή προπόνηση στις 11:00 και στο τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας ενόψει του αγώνα.

Ο Ερμής υπενθυμίζει τους οπαδούς του ότι ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 5/4 στις 18:00 στο Στάδιο Αμμόχωστος και ότι θα τους παραχωρηθούν τα θεωρεία 15 € έκαστος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.