ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τέζαρε» τον Πανιώνιο του Νίκκι Παπαβασιλείου ο Βόλος

«Τέζαρε» τον Πανιώνιο του Νίκκι Παπαβασιλείου ο Βόλος

Προηγήθηκε, έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να τελειώσει το ματς και ο Πανιώνιος το πλήρωσε, αφού ο ανώτερος στο δεύτερο μέρος Βόλος ανέτρεψε το σκορ (2-1). Αποβλήθηκε ο Ευαγγέλου (83’).

Έβγαλε τα μάτια του ο Πανιώνιος, που λύγισε από τον ανώτερο στο δεύτερο ημίχρονο, Βόλο, με την ομάδα της Μαγνησίας να παίρνει τη νίκη με 2-1 στο Πανθεσσαλικό.

Οι Νεοσμυρνιώτες έκαναν ό,τι ήθελαν στο πρώτο ημίχρονο και απολύτως δίκαια προηγήθηκαν στο 27’ με τον Εμμανουηλίδη ενώ έχασαν πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, βάζοντας τις βάσεις για μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Ωστόσο, ο Βόλος ήταν άλλη… ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και με… στρωτό ποδόσφαιρο έχασε σωρεία ευκαιριών και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Ευαγγέλου ανέτρεψε τον Μουνίθ εντός περιοχής, με τον αρχηγό του Βόλου στο 74’ να σκοράρει από τη βούλα.

Ο σέντερ μπακ των φιλοξενούμενων ήταν ο μοιραίος, αφού στο 83’ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες και τελικά στο 87’ ο Τσοκάνης με κεφαλιά από τη σέντρα του Ντεντάκη ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Βόλο.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πανιώνιος μένει προτελευταίος με 6 βαθμούς, ενώ ο Βόλος έφτασε στους 17 που τον φέρνουν στη 10η θέση, μαζί με τη Λαμία.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού κι αυτή ήταν ο Πανιώνιος που μπορούσε ακόμα και να… τελειώσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο, αφού είχε πολλές και «καθαρές» ευκαιρίες. Η καταγραφή τους άρχισε από το 4’, όταν ο Αραμπούλι βρήκε τον Οικονομίδη μέσα στην περιοχή, αλλά ο τελευταίος νικήθηκε από τον Μελίσσα.

Στη συνέχεια οι Νεοσμυρνιώτες συνέχιζαν να πιέζουν, είχαν πολλές στατικές φάσεις (10 κόρνερ στο ημίχρονο) και τελικά βρήκαν το γκολ στο 27’, όταν ο Εμμανουηλίδης έπειτα από σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων, πήρε το… δώρο από τον Τσίκα και με πλασέ άνοιξε το σκορ με πλασέ.

Μάλιστα, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν ο Αραμπούλι στο 42’ έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά με κάποιο τρόπο και πάλι ο Μελίσσας κατάφερε να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του.

Όσο για τον Βόλο, η μοναδική ευκαιρία που είχε να παρουσιάσει στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 39’, με τον Μαλέρμπ να αποκρούει την κεφαλιά του Μάντζη, με την μπάλα να παίρνει μια ψηλοκρεμαστή τροχιά.

Το δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήταν μια διαφορετική ιστορία…

Ο Βόλος μπήκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και βάζοντας την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, μετέφερε όλο το παιχνίδι προς την περιοχή του Μαλέρμπ και άρχισε το «σφυροκόπημα». Στο 53’ ο γκολκίπερ των Νεοσμυρνιωτών σε ένα ακίνδυνο σουτ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του με τους αμυντικούς του να τον σώζουν, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μάντζης έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι ευκαιρίες των γηπεδούχων συνεχίστηκαν στον 59’, όταν ο Μουνίθ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Μαλέρμπ του είπε «όχι» και τότε άρχισαν όλα να πηγαίνουν στραβά στον Πανιώνιο. Στο 71’ σε μια διεκδίκηση σε κόρνερ, ο Ευαγγέλου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα κλώτσησε το πόδι του Μουνίθ και έπειτα από εξέταση VAR, δόθηκε το πέναλτι. Ο αρχηγός του Βόλου ανέλαβε και την εκτέλεση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 74’.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαλέρμπ είπε «όχι» σε σουτ του Μουνίθ, ενώ στο 83’ προέκυψε η νέα λανθασμένη ενέργεια του Ευαγγέλου, καθώς σε φάση αντεπίθεσης των γηπεδούχων έκανε το φάουλ στον Μάντζη, είδε τη δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Τελικά, ο Βόλος κατάφερε να γυρίσει… τούμπα το ματς, όταν ο Ντεντάκης έκανε τη σέντρα και ο Τσοκάνης με εξαιρετική κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο στον Μαλέρμπ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Βίκτορ Μπασάντρε): Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος (26′ Διαμαντής), Τσίκα, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Τόρες, Ζοάο (82′ Τσαούσης), Μουνίθ, Μάντζης (92′ Λύραντζης).

Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης (63′ Ρέντζας), Παπανικολάου (82′ Μιλόγεβιτς), Άρτσε (70′ Τσιλούλης), Αραμπούλι.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top