Μάντσεστερ Γιουναίτεντ: Εκτός (πάλι) ο Φαν Πέρσι

Μάντσεστερ Γιουναίτεντ: Εκτός (πάλι) ο Φαν Πέρσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται αύριο την Άστον Βίλα για την 31η αγωνιστική της Premier League και όπως δήλωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ, για ακόμη ένα παιχνίδι της ομάδας θα απουσιάζει ο Ρόιμπιν Φαν Πέρσι.

Ο Ολλανδός τεχνικός σχολίασε: «Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι ακόμα τραυματίας. Έχουμε μία διαδικασία. Πρέπει να πάει στον τελευταίο γυμναστή πριν επιστρέψει στο δικό μου γκρουπ και δεν είναι εκεί ακόμα. Δεν είναι ακόμα στο δικό μου γκρουπ».

Ο Φαν Πέρσι βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός δράσης και ακόμη δεν έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.  

Από ασθένεια ταλαιπωρείται ο Κρις Σμόλινγκ ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε ο Λουκ Σο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE