ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον – Ποιος θα… ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ο κόουτς ή ο παικταράς;

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον – Ποιος θα… ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ο κόουτς ή ο παικταράς;

Ο Αιχμηρός… «κτύπησε» χθες με ένα άλλο θέμα (Xτύπησαν τον ίδιο ΣΤΟΧΟ για τη θέση κάτω από τις «ΜΠΑΡΡΕΣ»!), έμαθε όμως και κάτι άλλο σήμερα και σας ενημερώνει.

Σε κάποια ομάδα υπάρχει μέγα θέμα και μάλιστα αυτό απασχολεί κάθε «μέλος» του οικοδομήματος.  Το θέμα έχει να κάνει με τον προπονητή και έναν ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή.  Ο παίκτης δεν επιθυμεί να συνεχίσει με αυτό το… στάτους στην ομάδα, εξέφρασε τα παράπονα και τις απόψεις του στους παράγοντες της ομάδας.

Του προπονητή το συμβόλαιο ολοκληρώνεται με την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.  Του παίκτη είναι πιο μεγάλης χρονικής διάρκειας…

Άραγε, τι επιθυμεί να πράξει η διοίκηση; Να αποδεχτεί την επιθυμία του προπονητή και να θέσει τον παίκτη εκτός ρόστερ, ή θα δώσει… πασαπόρτι στον κόουτς.

Πάντως, τόσο για τον προπονητή, όσο και για τον παίκτη, άλλες ομάδες, καθώς και ποδοσφαιρικοί παράγοντες, έχουν αρκετά θετική άποψη για την αξία τους, έτσι δεν αποκλείεται να περιμένουν στη… γωνιά, να ρίχνουν «κλεφτές ματιές» για το πως έχουν οι εξελίξεις και τι θα προκύψει οριστικά.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top