ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Χατζηλούκας, η βελτίωση και ο νέος κόουτς…

O Χατζηλούκας, η βελτίωση και ο νέος κόουτς…

Ο ΑΠΟΕΛ υπό τις οδηγίες του Λούκα Χατζηλούκα, είναι εμφανές ότι βελτιώθηκε, ωστόσο, η ομάδα «χρειάζεται» σύντομα νέο προπονητή, για να βάλει τους ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων, στο πως θέλει να αγωνίζεται, ενώ παράλληλα να μπει και στην «Κυπριακή πραγματικότητα».

Ο Κύπριος κόουτς, το δήλωσε εξ’ αρχής ότι δεν θα μείνει στην άκρη του πάγκου της ομάδας. Παρόλα αυτά, έφερε μια νέα… αύρα στην ομάδα και οι γαλαζοκίτρινοι, είναι πολλοί καλύτεροι από ότι ήταν πριν. Ο Λούκας Χατζηλούκας, κατάφερε να βάλει τον ΑΠΟΕΛ στον σωστό δρόμο, και αυτό φάνηκε τόσο με τη νίκη επί της Σεβίλλης, αλλά και με αυτή κόντρα στον Εθνικό.

Αυτό είναι το θετικό για τον νέο προπονητή. Ότι θα έχει δίπλα του ένα άνθρωπο που ξέρει το Κυπριακό πρωτάθλημα και έχει τον τρόπο του, χωρίς να επεμβένει στη δουλειά των άλλων, να τους «επηρεάσει».

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, βρίσκεται στο εξωτερικό όπως ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ, για το θέμα του προπονητή και έπονται εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα, μία απόφαση, που θέλει σωστό και καλό χειρισμό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top