GNTM: Η απόλυτη ανατροπή στο τέλος- Δύο οι νικήτριες του ριάλιτι μόδας - Θα μοιραστούν τα έπαθλα

GNTM: Η απόλυτη ανατροπή στο τέλος- Δύο οι νικήτριες του ριάλιτι μόδας - Θα μοιραστούν τα έπαθλα

Oλοκληρωθηκε και ο δεύτερος κύκλος του GNTM  με τις τρεις φιναλίστ, Άννα-Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου και Κάτια Ταραμπάνκο να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη 19/12.

Η ανατροπή όμως ήρθε στο τέλος μιας και το σύστημα μπλόκαρε.'Ετσι οι νικήτριες ήταν δυο ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Μαρία Ηλιάδου!

Από την πρώτη δοκιμασία στην οποία τα κορίτσια πόζαραν με ακριβά κοσμήματα είδαμε την Άννα-Μαρία να συγκεντρώνει 40 βαθμούς, την Κάτια 36 και την Κέισι 35.

Αυτό το αποτέλεσμα όμως ανατράπηκε με τη δεύτερη δοκιμασία στην οποία τα κορίτσια πόζαραν ως οι πρωταγωνίστριες ενός ξεχωριστού πάρτι. Σε αυτή λοιπόν τη δοκιμασία είδαμε την Κάτια να περνά μπροστά με 74 βαθμούς και να ακολουθούν η Άννα-Μαρία με 73 και η Κέισι με 72.

Τη βαθμολογία της τρίτης δοκιμασίας στην οποία τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με τους συντρόφους τους, την είδαμε να γίνεται live αφού σε αυτή μπορούσε να ψηφίσει και το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά την βαθμολογία των κριτών η Κάτια συγκέντρωσε  βαθμους, η Κέισι 108 βαθμούς και η Άννα-Μαρία 112 βαθμούς.

Μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού του οποίου η συμμετοχή ήταν τεράστια το σύστημα έπεσε και αυτό έφερε την απόλυτη ανατροπή!

Όπως είπε η Βίκυ Καγια είχαμε ισοψηφία για αυτό τον λόγο είχαμε δυο νικήτριες που θα μοιραστούν το έπαθλο την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Μαρία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE