ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Bλάνταν κάνει «ΓΚΕΛ» για Εθνική! «ΚΑΗΚΕ» το χαρτί Μπεν Σιμόν…

O Bλάνταν κάνει «ΓΚΕΛ» για Εθνική! «ΚΑΗΚΕ» το χαρτί Μπεν Σιμόν…

Πάνε μερικές μέρες που βγήκαν πληροφορίες, ότι έχουν μειωθεί στο ελάχιστο οι πιθανότητες να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΚΟΠ ο Ραν Μπεν Σιμόν, για να συνεχίσει για άλλα δυο χρόνια στην Εθνική. 

Τους ακριβείς λόγους δεν τους μάθαμε (αν είναι το οικονομικό ή κάτι άλλο), ωστόσο δεν νομίζουμε ότι «χαλάστηκαν» πολύ τα ηγετικά στελέχη της Ομοσπονδίας, που δεν θα συνεχίσουν να τον εκμισθώνουν.

Επειδή ο Ισραηλινός τεχνικός, μοιάζει με «καμένο χαρτί», αφού δεν πέτυχε ιδιαίτερα πράγματα, επί των ημερών του, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Την Τετάρτη, όταν ενημερωμένη πηγή, μας είπε, ότι άνθρωπος από την ΚΟΠ τηλεφώνησε στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, να τον ρωτήσει αν τον ενδιαφέρει να είναι ο διάδοχος του Σιμόν, δεν ξαφνιαστήκαμε.

Πρόκειται για έναν προπονητή, που κάνει «γκελ» μέσα στον κόσμο. Όχι τόσο γιατί πέρασε από την Ομόνοια, αλλά κυρίως γιατί έφτιαξε αρκετά το όνομα του, κατά τα τελευταία δυόμισι χρόνια που ήταν προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι δυο συνεχόμενες παρουσίες στους ομίλους του Τσιάμπιονς Ληγκ, μιλούν από μόνες τους.

Άνθρωποι από Κύπρο, που… «σχηματίζουν» τον αριθμό του κινητού του Βλάνταν και τους απαντά αμέσως, έλεγαν στην ιστοσελίδα μας, ότι τη δεδομένη στιγμή, πιο θετικός είναι να πει «ΝΑΙ» στην Εθνική, παρά στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη.

Αν είναι υπερβολικοί ή όχι, θα το δείξουν οι επόμενες μέρες.

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top