ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποσό εννέα χιλιάδων μαζεύτηκε με πρωτοβουλία του ΠΑΣΠ για την οικογένεια του Σαββάκη Χρίστου

Ποσό εννέα χιλιάδων μαζεύτηκε με πρωτοβουλία του ΠΑΣΠ για την οικογένεια του Σαββάκη Χρίστου

Συνολική βοήθεια ύψους εννέα χιλιάδων ευρώ δόθηκε στην οικογένεια του Σαββάκη Χρίστου, μετά από πρωτοβουλία του ΠΑΣΠ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών) σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, εκατοντάδες ποδοσφαιριστές από ομάδες όλων των κατηγοριών μέσα από την εκστρατεία του ΠΑ.Σ.Π. μάζεψαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια χρήματα για ενίσχυση της οικογένειας του Σαββάκη Χρίστου και παράλληλα μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Μερκή, αυτός και οι Κωστάκη Αρτυματά, Δημήτρη Χριστοφή, Ανδρέα Αβραάμ, Χάμπο Κυριάκου και Ivan Trichkovski, δώρισαν φανέλες οι οποίες δημοπρατήθηκαν στην ιστοσελίδα Charity Idols και μαζεύτηκε το ποσό των €1154.

«Μαζί με ένα ποσό που συμπλήρωσε ο Σύνδεσμος, δόθηκε ως συνολική βοήθεια στην οικογένεια του Σαββάκη Χρίστου το ποσό των εννέα χιλιάδων ευρώ», προστίθεται.

Η σύζυγος του Σαββάκη, Ελισάβετ, σε συνομιλία που είχε με τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π., Μάριο Χριστοδούλου και Γιώργο Πεγκλή, ζήτησε να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν σημειώνοντας ότι «Μας έχουν προσφέρει όλοι απίστευτη στήριξη και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑ.Σ.Π. και σε όλους τους ποδοσφαιριστές για τη βοήθεια τους. Ευχαριστούμε επίσης τον Γιώργο Μερκή και τους Αρτυματά, Χριστοφή, Αβραάμ, Χάμπο και Trichkovski που δώρισαν τις φανέλες τους.»

Ο ΠΑ.Σ.Π. καταλήγοντας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, όπως και την ιστοσελίδα Charity Idols.
 
«Ευχόμαστε στο Σαββάκη, που τις προηγούμενες μέρες έγινε για τρίτη φορά πατέρας, γρήγορη ανάρρωση, Καλά Χριστούγεννα και καλή δύναμη σε όλη την οικογένεια του που είναι συνεχώς δίπλα του. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί! #WeAreStrongerTogether», αναφέρεται τέλος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top