ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε ο Τιμούρ δεν το περίμενε με ΕΝΠ – «Περιμέναμε ότι θα αντιδράσουμε, αλλά…»

Ούτε ο Τιμούρ δεν το περίμενε με ΕΝΠ – «Περιμέναμε ότι θα αντιδράσουμε, αλλά…»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΕΝΠ, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια. Σίγουρα περιμέναμε την αντίδραση της ομάδας μετά το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι. Αλλά για να γίνει εύκολο, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πολύ σοβαροί από την αρχή του αγώνα.

Η ομάδα μου σήμερα έπαιξε μπορεί και το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος, απέναντι σε μία ομάδα που δυσκολεύει όλες τις ομάδες ειδικά εκτός έδρας. Με χαροποιεί πολύ περισσότερο η νίκη αυτή, γιατί παίξαμε με μία καλή ομάδα, παρόλο που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και με όλες τις ομάδες έχει παίξει στα ίσα.

Ήμασταν όμως σοβαροί και πειθαρχημένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο που ήρθε για να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Παρασκευή βράδυ, κρύο, δεν ήταν εύκολο.

Τον κόσμο τον έχουμε δίπλα μαζί μας και είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί έχουμε στόχους και για να τους πετύχουμε, χρειάζονται να είναι όλοι δίπλα στην ομάδα.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Καλή συνέχεια στο Παραλίμνι, έχει καλή ομάδα και εύχομαι να πετύχουν το στόχο τους, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται αυτή την στιγμή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top