ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόντρα στα προγνωστικά για την… υπέρβαση η ελλιπέστατη Πάφος, να συνεχίσει τη νικηφόρο πορεία του το «κυανόλευκο τρένο»

Κόντρα στα προγνωστικά για την… υπέρβαση η ελλιπέστατη Πάφος, να συνεχίσει τη νικηφόρο πορεία του το «κυανόλευκο τρένο»

Με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της 2ης δόσης της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Στο «Στέλιος Κυριακίδης», η Πάφος FC θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Απόλλωνα, σε ένα ματς όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και αυτό είναι φυσικά η Λεμεσιανή ομάδα, η οποία προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και πέντε στα τελευταία έξι παιχνίδια της!

Αυτό το νικηφόρο σερί, έβαλε για τα καλά στο «κόλπο» του τίτλου την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, η οποία είναι πανέτοιμη για να πάρει ακόμη ένα τρίποντο και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το 2019.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», η Πάφος FC η οποία ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην «Αρένα» από την ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Κάμερον Τόσακ στον πάγκο της, θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση απέναντι στον Απόλλωνα, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα και διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά.

Δεν λέμε τυχαία τη λέξη «υπέρβαση», αφού η ομάδα της Πάφου αντιμετωπίζει ένα… «βουνό» από αγωνιστικά προβλήματα, κάτι που δυσχεραίνει το έργο της για βαθμολογικό κέρδος και «δένει» τα χέρια του νέου προπονητή στον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου, ο οποίος θα πρέπει να… «βγάλει λαγούς απ΄ το καπέλο» ή να καταφύγει ακόμη και σε… «αλχημείες».

Συγκεκριμένα, ο Τόσακ δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Ράσιτς, Γουίλιαμς, Φυλακτού, Σάνι, Τόρες, Σακό, Μπεριγκό, καθώς και τους τιμωρημένους Ρούντκο και Βαλεριάνο, ενώ η συμμετοχή των Νέμετς και Βα στην αποστολή, αναμένεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή!

Επιστρέφει πάντως ο Φιλιώτης, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα. Τη θέση του Ρούντκο κάτω από τα δοκάρια, θα πάρει ο νεαρός (06/09/1997) πορτιέρο, Ευγένιος Πέτρου.

Ο Ουαλός τεχνικός αναμένεται να δώσει βαρύτητα στα μετόπισθεν, με στόχο να «μπλοκάρει» τον αντίπαλο, για να μην του επιτρέψει να κυριαρχήσει στο γήπεδο.

Αρκετές και σημαντικές απουσίες πάντως θα έχει και ο Απόλλωνας, ο οποίος όμως έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια, ότι δεν επηρεάζεται από τα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι λόγω καρτών, Ενσούε, Μάρκοβιτς και Ζελάγια, όπως και οι τραυματίες Ρομπέρζ, Γκακπέ και Κυριάκου, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Γιούστε και Περέιρα στην αποστολή!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα κάνει σίγουρα τρεις «παρεμβάσεις» στην αρχική ενδεκάδα, λόγω των απουσιών των Κυριάκου, Μάρκοβιτς και Ζελάγια που ήταν βασικοί κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πιο επιθετική τακτική και φιλοσοφία σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στην ομάδα της Αμμοχώστου την προηγούμενη (13η) αγωνιστική, για να επιβάλει το ρυθμό της από νωρίς, σκοράροντας ένα γρήγορο γκολ, με το οποίο θα μπουν οι βάσεις για να «καθαρίσει» χωρίς προβλήματα την υπόθεση νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top