ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΣΙΡΙΑΛ την εποχή του θέρους, «ΕΚΑΨΕ» τον Ρόμπι! Ποιες οι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ για Μπεσάτ…

Το ΣΙΡΙΑΛ την εποχή του θέρους, «ΕΚΑΨΕ» τον Ρόμπι! Ποιες οι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ για Μπεσάτ…

Kαθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το σίριαλ… μένει ή φεύγει ο Ρομπέρζ από τον Απόλλωνα, ήταν σχεδόν καθημερινά στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ. Η διοίκηση αποφάσισε να τον εγγράψει αρχές Σεπτεμβρίου στο ρόστερ, «θυσιάζοντας» μάλιστα και τον Μπεσάτ.

Εν τέλει ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, επηρεασμένος και από το ότι δεν έκανε προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα, είχε πενιχρή προσφορά. Μόλις δυο συμμετοχές, έγραψε στο πρωτάθλημα, τους τελευταίους δυο μήνες ήταν συνεχώς παροπλισμένος λόγω τραυματισμού.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, είχαμε αναφερθεί στο σενάριο να διαγράψουν τον 32χρονο παίχτη. Το μεσημέρι, βγήκε σε ραδιοφωνικές εκπομπές ο υπεύθυνος τύπου Φανούρης Κωνσταντίνου, γνωστοποιώντας ότι ο Ρομπέρζ είναι εκτός πλάνων. Διευκρινίζοντας ότι θα διαγραφεί τον Ιανουάριο από τον κατάλογο Α’, επειδή δεν γνωρίζουν πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει. Ταυτόχρονα διευκρινίστηκε ότι ο Ρομπέρζ δεν αποδεσμεύεται, αφού έχει συμβόλαιο για άλλο ενάμισι χρόνο με την ομάδα.

Επιπρόσθετα βγαίνουν πληροφορίες, ότι ο παίχτης βλέπει με θετικό φακό το ενδεχόμενο να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιο του, για να του δοθεί η δυνατότητα να πάει να βρει δουλειά σε άλλη ομάδα.

Κάτι που δεν ήθελε το περασμένο Καλοκαίρι, όταν ομάδες του εξωτερικού και η Ομόνοια, είχαν ενδιαφερθεί επίσημα για να τον κάμουν δικό τους. Όπως γίνεται αντιληπτό το όνομα του «Ρόμπι» και το μέλλον του, θα παίζει στο ρεπορτάζ κατά τις προσεχείς εβδομάδες. Το σίγουρο είναι ότι ο Γάλλος στόπερ, δεν έχει το… λαϊκό έρεισμα που είχε το περασμένο Καλοκαίρι.

Σημαντική μερίδα πίεζαν συνεχώς τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη και τον πρώην αθλητικό διευθυντή Πέτρο Κονναφή να τον επαναφέρουν. Η εξέλιξη με τον Ρομπέρζ, σημαίνει ταυτόχρονα ότι οι κυανόλευκοι θα κινηθούν για δυο παίχτες για τον κατάλογο Α’. Ο ένας θα είναι κεντρικός επιθετικός κι ο άλλος κεντρικός χαφ, με οργανωτικές ικανότητες. Η πιθανότητα επανεγγραφής του Μπεσάτ, δεν αποκλείεται εντελώς.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν φαίνεται να είναι αρνητικός να έχει ξανά στη διάθεση του τον Γάλλο αριστερό μπακ-χαφ. Υπάρχει σκεπτικισμός για το επικοινωνιακό κομμάτι, τυχόν επιστροφής του Μπεσάτ στις επιλογές του προπονητή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top