On-air ΕΠΙΘΕΣΗ Μελισσανίδη σε Κάκο: «Είσαι νούμερο, μαϊμού!» (ΒΙΝΤΕΟ)
24.12.2019 - 10:00
Τον εκνευρισμό του προς τον Τάσο Κάκο για την άποψή του ότι δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση για την οποία διαμαρτύρεται η ΑΕΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη».
Ευθεία επίθεση στον Τάσο Κάκο σε ζωντανή μετάδοση εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.
Κατά την κριτική των αμφισβητούμενων φάσεων το Σαββατοκύριακο, ο πρώην ρέφερι εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση για την οποία διαμαρτύρεται η ΑΕΚ με πρωταγωνιστές τους Αλμπάνη και Ρόμανιτς, γεγονός που προκάλεσε την οργή του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης.
Με τηλεφωνική του παρέμβαση εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Τάσο Κάκο, χαρακτηρίζοντάς τον «μαϊμού», «βλάκα» και «νούμερο».
Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.