Λογικό να «ΠΑΙΖΕΙ» θέμα Σακέτι…

Λογικό να «ΠΑΙΖΕΙ» θέμα Σακέτι…

Την αφορμή για τις παρακάτω σκέψεις, μας την έδωσαν ρεπορτάζ από Ελλάδα, ότι o Παναιτωλικός κοιτάζει για παίχτες που αγωνίζονται στο Κυπριακό πρωτάθλημα. 

Γράφτηκε μάλιστα ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Μάκης Μπελεβώνης ήρθε και στο νησί, όπου έκανε απευθείας συζητήσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αγρινίου ενδιαφέρεται ζεστά για τον κίπερ της ΕΝΠ Κλέιμαν, για τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ Μπέζιακ και για τον Εστεμπάν Σακέτι, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι συνάδελφοι από Ελλάδα.

Πάει πολλής καιρός να «μπλεχτεί» το όνομα του Αργεντινού χαφ του Απόλλωνα, σε μετεγγραφικά σενάρια.

Πριν από 2-3 χρόνια, όταν βρισκόταν στο peak της παρουσίας του στη Λεμεσιανή ομάδα, γράφαμε ότι αν ήταν μερικά χρόνια μικρότερος θα ηχούσαν σειρήνες από ομάδες πιο προηγμένων (ποδοσφαιρικά) χωρών.

Τώρα όμως ο Σακέτι έχει μεγαλώσει, αφού πριν ένα μήνα έκλεισε τα 34 του χρόνια. Είναι λογικό να προκύπτουν σενάρια για το μέλλον του, αφού η σύμβαση του με την ομάδα της Λεμεσού, λήγει τον Μάιο του 2020.

Δεν είναι σίγουρο, ότι η διοίκηση Νίκου Κίρζη, θα του κάνει πρόταση για επέκταση συμβολαίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.