Επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ για να κάνει… ΦΑΡΣΑ – Μία κίνηση πάντως που λέει ΠΟΛΛΑ!

Επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ για να κάνει… ΦΑΡΣΑ – Μία κίνηση πάντως που λέει ΠΟΛΛΑ!

Ο Ισπανός αναλυτής και στατιστικολόγος, Φρανς Μαρτίνες, με ανάρτηση του, είχε αναφέρει ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο, 2020-2021, θα είναι στο τεχνικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκαλύπτει ότι από τη νέα σεζόν θα είναι στο ΤΙΜ του ΑΠΟΕΛ – Φόρεσε ήδη τη γαλαζοκίτρινη φανέλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η συγκεκριμένη «είδηση» όμως που… «αποκάλυψε», δεν είναι τίποτε άλλο από ένα αθώο ψέμα, αφού η 28η Δεκεμβρίου στην Ισπανία, είναι η αντίστοιχη δική μας Πρωταπριλιά, με τον Μαρτίνες να επιλέγει τον ΑΠΟΕΛ για να… τιμήσει τη σημερινή ημέρα!

Και μόνο πάντως που διάλεξε τον ΑΠΟΕΛ, δηλαδή μία Κυπριακή ομάδα για την αντίστοιχη Πρωταπριλιά της Ισπανίας («El día de los santos inocentes», ελληνιστί: «Ημέρα των Αγίων Αθώων» όπως ονομάζεται) ο Ισπανός αναλυτής και στατιστικολόγος για να τρολάρει, αποδεικνύει το πόσο υπολογίσιμη και αναγνωρίσιμη είναι πλέον η ομάδα της Λευκωσίας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο…

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE