ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Οι κυριότερες ειδήσεις στις μεγάλες εφημερίδες (Τρίτη 31/12/19)

Οι κυριότερες ειδήσεις στις μεγάλες εφημερίδες (Τρίτη 31/12/19)

Οι δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την επικείμενη επίσκεψη του Αμερικανού ομολόγου του, Μάικ Πομπέο, στην Κύπρο, ο εντοπισμός της τεφροδόχου που είχε κλαπεί, η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για την 19χρονη Βρετανίδα και η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου είναι μεταξύ των θεμάτων που προβάλλουν την Τρίτη (31/12), οι εφημερίδες. 

Η «Αλήθεια» με τίτλο στο κύριο της θέμα «Η συγκλονιστική μάνα λύγισε και αυτόν ακόμα τον κλέφτη” γράφει ότι ο κλέφτης του κουτιού με την τέφρα 19χρονου Σουηδού επικοινώνησε με τη μητέρα του νεαρού στη Σουηδία και ζητώντας επανειλημμένως συγνώμη υπέδειξε πού πέταξε το κουτί. Σε άλλο θέμα γράφει πως την ώρα που ο τουρκικός στρατός παίρνει από τη Βουλή το «πράσινο φως» για να «εισβάλει» στη Λιβύη και να βάλει μπουρλότο στην περιοχή, ο Ιμπραήμ Καλίν απειλεί με αφορμή τον EastMed ότι η Τουρκία δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Επίσης αναφέρει πως αποχαιρέτισε με λαϊκό προσκύνημα τον Θάνο Μικρούτσικο η Ελλάδα.
 
O «Πολίτης» αναφέρει στο κύριο του θέμα με τίτλο «Μια 19χρονη θύμα κρατικού ρεβανσισμού» πως ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, απέρριψε αίτημα νομικών για αναστολή δίωξης της 19χρονης Βρετανίδας που κρίθηκε χθες ένοχη από το δικαστήριο για δημόσια βλάβη. Αλλού αναφέρεται στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Καλαϊτσίδου. Επίσης αναφέρει πως η Λιβύη καθησυχάζει πως δεν θα ληφθούν αντίποινα λόγω της επίσκεψης του Προέδρου του αναγνωρισμένου κοινοβουλίου της χώρας στην Κύπρο.
 
«Ο Φιλελεύθερος» υπό τον τίτλο «Τσιμέντωμα συνεργασιών» αναφέρει στο κύριο του θέμα πως η χρονική στιγμή της επίσκεψης του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο, στην Κύπρο στέλνει ηχηρό μήνυμα στήριξης. Αλλού αναφέρεται σε ψυχρό πόλεμο για γεωτρήσεις στα τεμάχια 2 και 3. Σε άλλο θέμα αναφέρει πως βγαίνουν στους δρόμους τα «έξυπνα» περιπολικά.
 
Η «Χαραυγή» με τίτλο στο κύριο της θέμα «Ανοιχτά μέτωπα εργοδοτών vs εργαζομένων» πως με παλιές αλλά και νέες απαιτήσεις υποδέχονται το νέο έτος οι εργοδοτικές οργανώσεις, τόσο στα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα όσο και στα εργασιακά. Επίσης γράφει για την κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου. Αλλού σημειώνει πως χωρίς προοπτικές κατασκευής είναι ο EastMed.
 
Η αγγλόγλωσση “Cyprus Mail” γράφει στο κύριο της θέμα με τίτλο «Διαμαρτυρίες κατά της απόφασης για ενοχή» πως η βρετανική κυβέρνηση δήλωσε πως έχει σοβαρές ανησυχίες για τον δίκαιο χαρακτήρα της δίκης της Βρετανίδας που βρέθηκε ένοχη ότι είπε ψέματα για βιασμό της από Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα. Αλλού αναφέρεται στη δήλωση του ΥΠΕΞ Νίκου Χριστοδουλίδη πως η επικείμενη επίσκεψη του Αμερικανού ομολόγου του, Μάικ Πομπέο, στην Κύπρο είναι σημαντική και ουσιαστική. Επίσης γράφει πως το κουτί με την τέφρα του νεαρού που είχε κλαπεί θα επιστραφεί στους γονείς του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top