ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί και ο τρίτος για την κλοπή της τέφρας του 19χρονου Dennis – Παραδέχθηκε με δάκρυα στα μάτια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί και ο τρίτος για την κλοπή της τέφρας του 19χρονου Dennis – Παραδέχθηκε με δάκρυα στα μάτια

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε την Τρίτη 31/12, ο 33χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί την Δευτέρα 30/12, από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής τεφροδόχου και άλλης περιουσίας, από σταθμευμένο αυτοκίνητο, την περασμένη Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου, στην περιοχή Ακτή του Κυβερνήτη, στην Λεμεσό.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον διάταγμα τριήμερης κράτησης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η τεφροδόχος που είχε κλαπεί, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 29 Δεκεμβρίου, σε ανοιχτό χώρο, στην  περιοχή Μονής, στην Λεμεσό, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση, βάσει δικαστικών διαταγμάτων, άλλα δύο πρόσωπα, μία γυναίκα, ηλικίας 35 χρόνων και ένας άνδρας, ηλικίας 44 χρόνων.

Ο 33χρονος φανερά μετανιωμένος, επικοινώνησε με την μητέρα του Dennis και της ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και πως δεν γνώριζε τι περιείχε μέσα το ξύλινο κουτί. Επίσης, με δάκρυα στα μάτια παραδέχθηκε την ενοχή του στο δικαστήριο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE