ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Νεκρή Βρετανίδα μετά από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Λάπηθου - 'Αξιαγάπητος άνθρωπος' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρή Βρετανίδα μετά από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Λάπηθου - 'Αξιαγάπητος άνθρωπος' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την είδηση του τραγικού θανάτου 71χρονης Βρετανίδας μετά από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο των κατεχομένων αναμεταδίδει η βρετανική εφημερίδα New Market Journal.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι κατοχικές «αρχές» έχουν δώσει διαβεβαιώσεις ότι θα ερευνήσουν πλήρως τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της την Παρασκευή (27/12) στην Λάπηθο.

Επικαλούνται, μάλιστα, τοποθετήσεις του λεγόμενου «Πρωθυπουργού» των κατεχομένων Ερσίν Τατάρ, ο οποίος φέρεται να μίλησε με την ψευδοαστυνομία και την «πυροσβεστική» και να διαβεβαίωσε πως θα πέσει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Το θύμα, η Πατρίσια Χιούζ, βρισκόταν με τον σύντροφό της κ. ΜακΓκι στο ξενοδοχείο LA της κατεχόμενης Λαπήθου. Είχαν αποφασίσει να περάσουν την περίοδο των Χριστουγέννων στην κατεχόμενη Κύπρο.

Η φωτιά που ξέσπασε επεκτάθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα ένοικοι του ξενοδοχείου να εγκλωβιστούν στα μπαλκόνια, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τις αναθυμιάσεις από την πυρκαγιά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της τουριστικής μονάδας, κατάφεραν να σώσουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας τηλεσκοπικό όχημα (fork lift) ιδιώτη.

Η «πυροσβεστική» χρειάστηκε δυο ώρες για να θέσει υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Γειτόνισσα της θανούσας στην Αγγλία, την περιέγραψε ως αξιαγάπητο πρόσωπο που απολάμβανε τις διακοπές της στο εξωτερικό και επισκεπτόταν την Ιρλανδία όπου είχε συγγενείς.

«Η Πατ ήταν φιλική και κοινωνική» είπε. Πρόσθεσε ότι στενοχωρήθηκε επειδή έμεινε χήρα σε σχετικά νεαρή ηλικία, ενώ έχασε ένα από τους γιούς της από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μια άλλη γυναίκα που γνώριζε την θανούσα, η Έιμι Ράινγκτον, είπε ότι ο θάνατός της Πατρίσια Χιούζ ήταν πραγματικό σοκ.

«Είμαστε εξαιρετικά στενοχωρημένοι που χάσαμε ένα τόσο αξιαγάπητο πρόσωπο» είπε η κα Ράινγκτον και κατέληξε: «Είναι τόσο λυπηρό, ειδικά αυτή την περίοδο του χρόνου, που συνέβη τόσο άσκημο πράγμα σε ένα ζευγάρι που ήθελαν απλώς να έχουν ευχάριστες διακοπές».

Ο σύζυγος της κας Χιουζ, φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top