ΕΛΛΑΔΑ: Τρίχρονο παιδάκι νεκρό από πυρκαγιά – Οι πρώτες πληροφορίες

ΕΛΛΑΔΑ: Τρίχρονο παιδάκι νεκρό από πυρκαγιά – Οι πρώτες πληροφορίες

Τρίχρονο παιδί ανασύρθηκε νεκρό μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Δεληγιώργη.

Στο κτίριο αυτό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έμενε ομάδα ρομά βουλγαρικής υπηκοότητας. Η πυρκαγιά ξεκίνησε υπό μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μια εκτίμηση είναι ότι οι ρομά πιθανότατα προσπάθησαν να ανάψουν φωτιά για να ζεσταθούν.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από την πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς να κινδυνεύσουν παρακείμενα κτίρια. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE