Έδωσε το σύνθημα και για το ντέρμπι: «Πάμε για να νικήσουμε με Ανόρθωση»!

Έδωσε το σύνθημα και για το ντέρμπι: «Πάμε για να νικήσουμε με Ανόρθωση»!

Οι δηλώσεις του Λούκας Σόουζα μετά την νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού.

Τι είπε ο μέσος του ΑΠΟΕΛ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Στα αποδυτήρια, ο προπονητής μας έδωσε τις οδηγίες για να ανατρέψουμε το σκορ και τα καταφέραμε»

Για  Ανόρθωση: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, από τα πολλά που έχουμε δώσει φέτος. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή, θα δούμε τι θα βελτιώσουμε και θα πάμε για να νικήσουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE