ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν στα 'πράσα' να κλέβει ελαστικά απο αυτοκίνητο - Σύλληψη 34χρόνου

ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν στα 'πράσα' να κλέβει ελαστικά απο αυτοκίνητο - Σύλληψη 34χρόνου

Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας της και κλοπής από όχημα .

 

Ο 34χρονος πιάστηκε στα “ πράσα” την στιγμή που επιχειρούσε να αποσπάσει από σταθμευμένο όχημα τα ελαστικά του,

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 02:30 το πρωί της Δευτέρας (13/1) στη Λεωφόρο Δημοκρατίας περίπολο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εντόπισε έναν 34χρονο από την Συρία ο οποίος προσπαθούσε να κλέψει από όχημα που ήταν σταθμευμένο δύο ελαστικά .

Στην κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Ο 34χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE