ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Κύπριο «KILLER» την άφησε μόνη στον πάτο

Με τον Κύπριο «KILLER» την άφησε μόνη στον πάτο

Τη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε το βράδυ της Δευτέρας (13-01-2020) η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Οι «βυσσινί» χάρη στο γκολ του Θεοδώρου στο 4ο λεπτό πήρε τη νίκη επί της Δόξας Κατωκοπιάς με 1-0.

Η νίκη αυτή έφερε την ΕΝΠ στους 11 βαθμούς και μόνη στην 11η θέση, να είναι και 2 βαθμούς πίσω από Εθνικό και Πάφο FC, δύο ομάδες που έχουν αγώνα λιγότερο.

Α΄ Ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο του βραδινού αγώνα η ΕΝΠ κατάφερε και άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Θεοδώρου, ενώ εάν οι παίκτες των γηπεδούχων ήταν πιο εύστοχοι στις ευκαιρίες που είχαν θα μπορούσε η ομάδα του Γκουστάβο Σιβιέρο να πήγαινε στην ανάπαυλα με μεγαλύτερο προβάδισμα.

Η Δόξα Κατωκοπιάς προσπάθησε με κόντρα επιθέσεις να φτιάξει κάτι το καλό επιθετικά μπροστά από την εστία, τα καρέ του Κλέιμαν, χωρίς, ωστόσο, ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Β΄ Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν από πλευράς Δόξας, η ομάδα είχε καλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά ήταν άστοχοι οι παίκτες.

Μετά το πέρας της μίας ώρας αγώνα η ΕΝΠ βγήκε μπροστά και είχε καλές προϋποθέσεις, εκ νέου, για το δεύτερο γκολ που θα… «σκότωνε» το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, το 1-0 για τους γηπεδούχους έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Γιαννάκη Αναστασίου.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Βαρέλα, Θεοδώρου (Κουμής 80′), Ουντότζι (Κοσμάς 68′), Ντιέγκο Μπαρμπόσα, Αμπαρτζουμιάν, Ρουσιάς, Σπόλιαριτς, Βαλλιάνος, Μπάλαζιτς, Μαϊσουράντζε (Ροντρίγκες 46′)

Δόξα: Γκρεσμλ, Ντερβίντ, Ζε Βαλέντε (Ασαμόα 46′), Παπαφώτης, Μπόλιεβιτς, Γιούτριτς, Καλό, Χαραλάμπους (Ίταλο 46′), Νελσίνιο, Μέσκα, Ζορζίνιο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Βαλλιάνος, Ρουσιάς, Κοσμάς, Ροντρίγκεζ, Κλέιμαν – Γιούτριτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top