LIFESTYLE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σέβομαι την απόφαση Χάρι και Μέγκαν

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σέβομαι την απόφαση Χάρι και Μέγκαν

Τι και αν προκλήθηκε χαμός απο την ανακοίνωση του Πρίγκιπα Χάρι και της συζυγου του Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν απο τα βασιλικά τους καθήκοντα… η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να έκανε μια καλή συζήτηση με τον εγγονό της.

Οπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την βασίλισσα «Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου και εγώ στηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή ως νέα οικογένεια»

Ενώ συνεχίζει λέγοντας «Παρότι θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια, ενώ παραμένουν πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου. Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν σαφές ότι δεν θέλουν να βασίζονται στα κρατικά έσοδα στη νέα τους ζωή»

Ο 35χρονος Χάρι και η 38χρονη Μέγκαν θέλουν να επιδιώξουν να υιοθετήσουν ένα χαμηλότερο προφίλ και να οικοδομήσουν την οικονομική ανεξαρτησία.

Ωστόσο οπως αναφέρει η βασίλισσα «Συμφωνήσαμε έτσι να υπάρξει μια μεταβατική περίοδος, κατά την οποία οι δούκες του Σάσεξ θα μένουν σε Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο»

Προς το παρόν, δεν έχει καταστεί σαφές πώς ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα αποσυρθούν εν μέρει από τους βασιλικούς ρόλους τους ή ποιος θα πληρώνει για το διατλαντικό lifestyle τους.

«Αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα προκειμένου να τα επιλύσει η οικογένειά μου και πρέπει να γίνει κάποια δουλειά για αυτά, όμως ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να ληφθούν τις επόμενες ημέρες», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η βασίλισσα.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top