Απίστευτο: Συνάντησε ως γυναίκα τον κολλητό του στο σχολείο μετά από χρόνια και την παντρεύεται

Απίστευτο: Συνάντησε ως γυναίκα τον κολλητό του στο σχολείο μετά από χρόνια και την παντρεύεται

Όταν ο Κρίστοφερ συνάντησε την Φαίη σε ένα πάρτι και την ερωτεύτηκε, ούτε που μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν ο κολλητός φίλος του από το σχολείο, Κέβιν.

Ο 24χρονος Κρίστοφερ Τοντ και ο 27χρονος Κέβιν Πύρνταμ ήταν αχώριστοι ως παιδιά και μεγάλωναν μαζί ως δύο φυσιολογικά αγόρια. Οι δρόμοι τους χωρίστηκαν όταν μπήκαν στην εφηβεία και συναντήθηκαν ξανά μετά από χρόνια. Με τη διαφορά ότι ο Κέβιν, δεν ήταν πια αγόρι, αλλά γυναίκα, αφού είχε υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φίλου και έγινε Φαίη.

Η έλξη μεταξύ τους ήταν αμοιβαία και πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι. «Όταν είδα τη Φαίη ξανά, «έμεινα» με το πόσο όμορφη ήταν και την ερωτεύτηκα αμέσως», λέει ο Κρίστοφερ και συνεχίζει: «Μου πήρε λίγο χρόνο να ξεπεράσω το γεγονός ότι επρόκειτο για τον καλύτερο φίλο μου Κέβιν, αλλά δεν την κοίταξα ποτέ με άλλο τρόπο, πέρα από το γεγονός ότι είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα».

Όπως εξομολογείται η Φαίη, από μικρό παιδί γνώριζε ότι ήταν κάπως διαφορετική, αφού της άρεσε να φοράει κρυφά γυναικεία ρούχα και να παίζει με κούκλες. Στα 16 της, άρχισε να παίρνει ορμόνες για να αυξήσει τη θηλυκότητά της, όμως ο Κρίστοφερ είχε ήδη μετακομίσει αλλού με την οικογένειά του και δεν το γνώριζε.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE